Percheziții DIICOT la Cluj. Au fost ridicate droguri, arme și bani iar 7 persoane implicate au fost reținute.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Actiune drog1Aproape 1 kilogram de substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive, peste 100 de pliculețe, 30.000 de lei, instrumente de consum și 3 pistoale, au fost ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Cluj-Napoca și de cei de la Direcția Operațiuni Speciale, în urma a 8 percheziții domiciliare, efectuate sub coordonarea D.I.I.C.O.T..

La data de 3 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T- S.T. Cluj, au efectuat 8 percheziții domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Cei 8 membri ai grupării, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, din Cluj-Napoca și Baciu, ar fi procurat, comercializat și deţinut, pentru consum propriu, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Actiune drog3 În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 124 de pliculețe cu substanță sub formă pulverulentă și aproximativ 1 kilogram de substanță sub formă vegetală, susceptibilă a avea efecte psihoactive.

De asemenea, au fost ridicate cântare electronice, instrumente de consum, precum și 34.240 de lei, care ar proveni din comercializarea substanțelor psihoactive.

Actiune drog4Totodată, au fost ridicate 2 arme de panoplie și un pistol cu gaze, iar două autoturisme, pe care membrii grupării infracționale le-ar fi folosit pentru distribuirea substanțelor, au fost indisponibilizate.

Au fost puse în executare 7 mandate de aducere, iar 20 de persoane au fost invitate la audieri.

În urma administrării probatoriului, 7 persoane au fost reținute, iar față de o persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Un aport deosebit în documentarea cauzei l-au avut polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secțiile de Poliție 2, 3 și 6.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere aActiune drog2 Criminalității Organizate din Alba-Iulia și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, precum și jandarmi. Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj