Clujul intră în ultima etapă pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. Forma finală a dosarului candidaturii a fost aprobată azi.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
FB_IMG_1470328665362
Sursa foto: www.facebook.com

Consiliul Local, la propunerea Primarului Municipiului Cluj-Napoca, a aprobat forma finală a dosarului de candidatură a orașului pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Proiectul aprobat astăzi urmează să fie depus la Ministerul Culturii până la data de 12 august. Intrăm astfel în etapa finală a acestui proces, care a început în 2010 și care, subliniez, este un proiect al întregii comunități clujene.

Au fost 14 orașe din țara noastră în competiție, Cluj-Napoca fiind unul dintre cele 4 orașe finaliste. Este rezultatul efortului nostru comun – alături de echipa independentă, profesionistă, a Asociației „Cluj-Napoca 2021” s-au implicat instituții locale, mediul privat, societatea civilă, cetățeni cu expertiză în diverse domenii, care au colaborat pentru a contura un proiect solid, ce va aduce beneficii pe termen lung Clujului. Le mulțumesc tuturor, în numele clujenilor, pentru efortul depus!

Cred în proiect și în faptul că suntem pe un drum cu un singur sens. Cu alte cuvinte, indiferent de rezultatul din septembrie, proiectul Capitalei Europene a Culturii trebuie implementat și dus mai departe la Cluj, a spus Emil Boc.

Conform edilului, atuuri-le Clubului sunt: performanţa academică şi artistică, inovaţia socială, o populaţie tânără, diversitatea culturală şi o economie dinamică – pot fi catalizate, prin cultură, astfel încât Cluj-Napoca să devină un model pentru viaţa urbană europeană.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj