Părinte înFloreşti te îndeamnă să Dăruieşti. Implicăte pentru a ajuta familii nevoiaşe

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

parinte inflorestiAsociţia Părint înFloreşti  desfăşoară în parteneriat cu hipermarketul Cora un proiect de generozitate şi întrajutorare comunitară în perioada 15-23 decembrie ( cu posibilitate de prelungire până la sfârşitul lunii decembrie ). Toţi cei care doresc se pot implica în acet proiect.

Detalii despre proiect se pot afla de pe pagina de facebook, unde altfel mai multe persoane au sărit deja în ajutor. 

Pe parcursul lunii decembrie, te poţi implica în proiectul de generozitate dăruind:

–  poveşti de viaţă, pline de suferinţe şi lacrimi, ale unor familii care consideri că au nevoie de sprijinul comunităţii; poate fi familia vecina cu tine, familia colegului de bancă al copilului tău sau pur şi simplu povestea ta; 
Scrie-ne pe contact@parinteinfloresti.ro o poveste de viaţă a unei familii nevoiaşe menţionând lucrurile de care au nevoie până la data de 19 decembrie şi noi vom încerca să îi acoperim nevoile cu sprijinul comunităţii.

– lucruri pentru întreaga familie / produse alimentare / cărţi şi articole pentru şcoală
Dacă doreşti să donezi astfel de lucruri, poţi să le strângi într-o cutie, să o impachetezi, să pui o etichetă pe ea care să conţină detalii referitor la conţinut şi să o depui în locul special amenajat în acest scop din cadrul magazinului Cora, în zona Raiffeisen, lângă bradul de Crăciun, în perioada 15-23 decembrie. Dacă doreşti să fii contactat de beneficiarul actului tău de generozitate, poţi să menţionezi pe cutie şi numărul tău de telefon sau adresa de email. 

– decoraţiuni pentru brad
În perioada 15-23 decembrie, ai posibilitatea să participi la atelierele lui Moş Crăciun din Cora, să confecţionezi decoraţiuni de Crăciun şi să ajuţi în acest fel la împodobirea bradului din cadrul magazinului, de care se vor bucura familii nevoiaşe.

– timp 
Scrie-ne pe contact@parinteinfloresti.ro dacă doreşti să sprijini proiectul şi să oferi copiilor tăi lecţia recunoştinţei vizitând împreună cu ei o familie nevoiaşă şi dăruind membrilor acesteia lucrurile de care au nevoie. Noi te vom pune în contact cu cei în nevoie.

– bucurii
Scrie-ne pe contact@parinteinfloresti.ro dacă doreşti să devii voluntar în acest proiect şi să îmbraci costumul lui Moş Crăciun pentru câteva zile şi să ne sprijini în acest fel la împărţirea cadourilor adunate.

– materiale care nu le mai foloseşti ( ulei şi hârtie )
Scrie-ne pe contact@parinteinfloresti.ro dacă doreşti să susţii proiectul unei familii care construieşte o căsuţă din pământ, utilizând materiale reciclabile sau folosite gen ulei comestibil folosit sau ars şi deşeuri de hârtie şi carton.

Implică-te pentru oamenii de lânga tine, pentru comunitatea din care faci parte şi în primul rând pentru Tine şi copiii tăi, oferindu-le acestora adevărate lecţii de viaţă!’


Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj