40 de sportivi clujeni au fost premiaţi în acest an la Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

 dec 16 PREMIERE SPORTIVI-12Consiliul Judeţean Cluj a găzduit astăzi, 16 decembrie 2014, ceremonia de premiere acelor 40 de sportivi clujeni care au înregistrat rezultate excepţionale în competiţiile europene şi mondiale la care au participat în anul 2014. Printre cei 40 de sportivi clujeni, practicanţi ai mai multor sporturi, de la nivel copii/juniori până la cadeţi/seniori, s-au numărat şi patru copii cu dizabilităţi, care au înregistrat performanţe deosebite pe parcursul anului 2014, în cadrul jocurilor paralimpice de iarnă sau a campionatelor europene dedicate acestora.

„Iniţiativa  de  recompensare,  în  premieră,  a  celor  mai  merituoşi  sportivi  clujenireprezintă o dovadă incontestabilă a respectului pe care Consiliul Judeţean Cluj îl acordăsportului de performanţă precum şi celor mai talentaţi sportivi clujeni care au reprezentant cu onoare judeţul nostru în cadrul competiţiilor de profil la care au participat în anul 2014. Consider  că  performanţele  obţinute  de  toţi  aceşti  valoroşi  sportivi  constituie  probă incontestabilă a talentului, ambiţiei şi a disciplinei desăvârşite de care au dat dovadă, fapt care  îi  validează  drept  mari  speranţe  ale  sportului  românesc  şi  clujean  precum  şi  ca veritabile modele de urmat pentru generaţiile tinere.”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, domnul Vákár István.dec 16 PREMIERE SPORTIVI-100

„Ţin să felicit, la rândul meu, toţi aceşti sportivi clujeni, pe antrenorii şi părinţii lor, al căror efort comun au făcut posibile performanţele sportive deosebite premiate astăzi şi să le urez acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, un an nou plin de rezultate excepţionale. Profit de acest prilej să menţionez faptul că forul administrativ judeţean a stabilit de curând un regulament în ceea ce priveşte împărţirea fondurilor către cluburile sportive din judeţ, astfel încât, începând din acest moment, alocările de bani, respectiv premierile sportivilor clujeni, să se bucure de o mai mare transparenţă”, a declarat domnul vicepreşedinte Ioan Oleleu.

dec 16 PREMIERE SPORTIVI-10Reamintim  faptul  că,  prin  Hotărârea  Consiliului  Judeţean  Cluj  nr.  312  din  28 noiembrie 2014, forul administrativ judeţean a alocat suma de 10 mii de lei pentru premierea sportivilor  clujeni  care  au  obţinut  rezultate deosebite  la  competiţiile  sportive  de  la  nivel european şi mondial în anul 2014.

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj