Ovidiu Chifor rămâne consilier local. Nu a trecut examenul pentru şefia Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ovidiu chiforConsilierul local din partea PSD, Ovidiu Chifor a candidat pentru şefia Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Cluj, însă a căzut testul încă de la prima probă. 

Ovidiu Chifor a fost singurul candidat pentru acest post, iar rezultatele examenului au fost afişate în cursul zilei de ieri. Consilierul local nu a obţinut nota de trece. Acesta a declarat că va rămâne consilier local.

„Aşa trebuie să fie. Am căzut la partea scrisă, dacă nu treci de ea, nu mergi mai departe. Nu fac contestaţie, nici nu intenţionez. Rămân consilier local”, a declarat Ovidiu Chifor.

Dacă Ovidiu Chifor ar fi reuşit să obţină postul de director al Direcţiei Jedeţene de Tineret şi Sport Cluj, locul său în Consiliul Local Cluj-Napoca ar fi fost ocupat de către un membru PNL.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj