Ministrul Aurelia Cristea a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină şi a donat sânge

aurelia cristea 3Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca face un apel către clujeni şi le cere să doneze sânge. Ministrul delegat pentru Dialog Social nu a stat pe gânduri şi a răspuns apelului.

După cum au declarat reprezentanţii Centrului de Transfuzii din Cluj această criză se datorează în primul rând faptului că foarte mulţi dintre bolnavii din ţară vin să se trateze în spitalele de la Cluj. aurelia cristea 2

Printre donatorii care au trecut astăzi, pragul Centrului de Transfuzii se numără şi Ministrul delegat pentru Dialog Scoial, Aurelia Cristea.

Zâmbitoare ca întotdeauna, Aurelia Cristea şi-a completat fişa cu întrebări, a efectuat primul test care arată nivelul hemoglobinei şi al glicemiei, iar imediat după o scurtă discuţie cu medicul s-a deplasat în sala în care se aflau şi alţi donatori.

Preţ de câteva minute, doamna ministru a stat întinsă pe patul special până ce doza de sânge necesară a fost recoltată.

aurelia cristea 1Clujenii care doresc şi sunt apţi pentru a face o donaţie de sânge pot veni în ajutorul bolnavilor. Pentru a dona sânge, clujenii se pot prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină, de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 18.

Articole Noi