Operă la Seri de Vară Clujene

Afis Seri de Vara 2016Cea de-a VI-a ediție a Serilor deVară Clujene se apropie de final în acest weekend. După serile de folk de pe Plaja Grigorescu și cele de jazz din Piața Muzeului, Primăria Cluj-Napoca a pregătit, alături de Scena Urbană, două seri de operă în două noi locuri de desfășurare – Parcul Primăverii și Grădina Botanică ”Alexandru Borza”.

Vineri, 26 august 2016, de la ora 20.00, în Parcul Primăverii din Mănăștur va fi organizată o seară specială. Artiştii clujeni, absolvenţi ai Academiei de Muzică Gheorghe Dima şi elevi ai Liceului de Coregrafie Octavian Stroia vor ancora publicul în amintiri din alte timpuri, în cadrul spectacolului ORFEU ȘI EURIDICE, ce va conține fragmente din opera de Christoph Willibald Gluck.

Sâmbătă, 27 august 2016, de la ora 19.00, Grădina Botanică „Alexandru Borza” va găzdui spectacolul de operă ”Alice în Țara Minunilor” – o adaptare după operă de Robert Chauls. Intrarea va fi liberă.

Evenimentul este organizat cu sprijinul sponsorilor Banca Transilvania, Pepsi, Bergenbier, Orange, Coral Impex și Iulius Mall.

Articole Noi