Oficialii Music Outdoor Experience au updatat line-up editiei 2015 !

afis---MOX-2015-tura-MOX (Music Outdoor Experience), un festival de muzică ce se desfășoară în mijlocul naturii și care ne surprinde de la an la an prin activitățile noi, program, decor, line-up și cel mai important, prin idei. Povestea MOX începe de la un party de 150 de oameni, care 2 ani mai târziu (2014) a strâns 1200 de participanți. O experiență unică de 4 zile și 3 nopți ce combină un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1677 m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună; un eveniment de trecut în agendă pentru 2015.

powered by DISPERSIE#Răspândim Idei

Anul acesta Music Outdoor Experience nu doar că și-a schimbat locația pe un platou montan mai mare decât cel din edițiile precedente, dar a mărit calitatea line-up-ului și și-a propus o serie nouă de activități surpriză pentru participanți. Pentru că organizatorii promovează evadarea din urban, MOX s-a mutat anul acesta pe Vârful Buscat din Buscat Ski & Summer Resort. Line-up-ul este unul promițător ce atrage deja atenția publicului. Argatu, Silent Strike, DJ Sauce, Just D’light, SYL, Panda, Cris, IV-IN, Greenblack, N.Ser, Dr.Panda b2b Brody, S-t-phan sunt doar o parte din numele deja anunțate.

Festivalul va avea loc în perioada 23 – 26 iulie 2015, iar biletele presale au fost puse deja în vânzare. Un bilet presale costă 50 lei, iar prețul întreg este de 70 lei. Acestea se pot cumpăra din rețeaua  www.biletmaster.ro sau de la locațiile partenere.

Pentru mai multe informații: www.facebook.com/mox.event
Music Outdoor Experience 2014 – Official Aftermovie

Articole Noi