Noul PUG al Municipiului Cluj-Napoca ar putea fi avizat în şedinţa CTATU Cluj din 3 Decembrie 2014

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

circulatie clujReprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj au anunţat că Noul Plan Urbanistic General al municipiului Cluj-Napoca va intra pe ordinea de zi  a şedinţei Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism (CTATU) Cluj pe data de 3 decembrie.

„Noul P.U.G. al municipiului Cluj-Napoca Proiectul noului Plan Urbanistic General (P.U.G.) al Municipiului Cluj-Napoca a fost depus la Registratura Consiliului Judeţean Cluj. Potrivit reglementărilor legale în vigoare,  acesta urmează a fi analizat şi inclus pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism (CTATU) Cluj  în vederea  avizării,  şedinţă  care  va  fi  special  convocată  în  acest  sens  în  data  de  3 decembrie 2014”.

Vă reamintim că pe acest subiect a avut loc şi o dezbatere publică în cadrul căreia arhitecţi importanţi, precum şi cel al municipiului şi-au expus punctele de vedere.

Ce s-a discutat la dezbaterea publică organizată în cadrul ultimei ediţii a Serilor Clujului Cultural poate fi urmărit AICI. 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj