„Ai citit? Dă mai departe!”

10440643_1517485435160495_5367581615325570441_nO echipă de studenţi din cadrul Departamentului de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate, a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, UBB va organiza luni, 24.11.2014, începând cu ora 15:30, la Cinema Mărăşti, un evenimentul cultural cu tema „Ai citit? Dă mai departe!”, eveniment ce îşi propune să sprijine îndeplinirea obiectivelor din cadrul a două proiecte de responsabilitate socială desfăşurate în cadrul FSPAC: proiectul „O masă Caldă” și proiectul „Amenajarea unei biblioteci” din cadrul unei şcoli din mediul rural.

Evenimentul este unul cultural şi se desfăşoară sub egida „Prin cultură şi artă să ajutăm!”, proiect iniţiat în cadrul cursului de responsabilitate sociala a corporaţiilor, coordonat de lector dr. Veronica Ilieş, proiect ce îşi propune implicarea studenţilor în activităţi practice reale, dar şi sprijinirea comunităţii prin acţiuni de responsabilitate socială. Evenimentul „Ai citit? Dă mai departe!” dorește să convingă participanţii să se alăture cauzelor sociale alese şi să doneze o sumă de bani pentru proiecul „O masă Caldă” (https://www.facebook.com/omasacalda), dar şi cărți care mai apoi să fie direcţionate amenajării unei biblioteci din cadrul unei şcoli din mediul rural.

În cadrul evenimentului vor avea loc 3 momente de interes cultural și anume: o expoziție de fotografie cu exponatele fotografului Remus Țiplea, autorul cunoscutei serii „Bulbucații”, un moment artistic susținut de interpreta muzicală Buda Claudia Ioana și o proiecție de film.

Evenimentul „Ai citit? Dă mai departe! ” este un proiect nou prin care vrem să aratăm că prin artă și cultură putem să ajutăm și să realizăm lucruri frumoase impreună cu membrii comunităţii din care facem parte. Împreună cu Facultatea de Științe Politice Administrative și ale Comunicării și Departamentul de Comunicare Relații Publice și Publicitate care au demarat acest proiect, avem scopul de a ajuta și susține aceste proiecte, prin intermediul cărora să promovăm arta și tinerii talentați care acum sunt la început de drum și își croiesc o carieră.

Sursă foto: https://www.facebook.com/omasacalda

Articole Noi