Muntele se mută la Decathlon. În acest weekend clujenii pot afla totul despre sporturile montane

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Centrul comercial din inima Transilvaniei împreună cu Muntele se mută la DecathlonDecathlon, Adventure Camp și Adventure Center îi invită pe clujeni weekendul acesta la un eveniment dedicat sporturilor montane. Aici, toți cei prezenți își vor putea testa abilitățile pe coarda slackline, vor putea învăța tehnicile de escaladă sau tehnicile de seoalpine de la specialiști în domeniu și vor putea câștiga numeroase premii. 

Weekendul acesta între orele 12.00-17.00, clienții centrului comercial vor avea parte de experiențe inedite în cadrul unui eveniment dedicat spoturilor montane. Adventure Camp și Adventure Center vor prezenta tehnici de escaladă pe panoul amplasat la intrarea 1 a centrului comercial și tehnicile de seoalpine pe coarda elastică din interiorul magazinului Decathlon.

Și asta nu este tot, sâmbătă 8 august, începând cu ora 15.00, în Piațeta Matei Corvin de lângă Biroul de Informații, va avea loc o competiție de ansamblare de corturi, unde cea mai spectaculoasă și rapidă deschidere va fi premiată.

Nici cei mici nu au fost uitați. Duminică, 9 august, în intervalul orar 15.00-16.00, copiii sunt așteptați în magazinul Decathlon unde se vor distra la concursul de treasure hunt și vor avea parte de multe alte surprize.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj