„Sămânţarii” de la Floreşti sunt sub orice critică. Alţii şi-au făcut nevoile pe tobogan. E timpul amenzilor. Gata cu bătaia de joc.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
samanta
Foto: www.facebook.com

Dacă luna trecută ceream prin intermediul unui articol coşuri de gunoi în spaţiul de picnic amenajat de Primăria Floreşti din bani publici, astăzi şi de altfel nu doar azi observăm că unii dintre floreşteni dau dovadă de o nesimţire fără margini. 

Un tomberon a fost pus la îndemâna utilizatorilor spaţiului de picnic şi trebuie să recunoaştem că administraţia publică locală a răspuns la această nevoie, dar să educe nesimţiţii este imposibil. Primarul comunei Floreşti a postat pe un site de socializare câteva fotografii care arată clar că vorbim de o nesimţire din partea unora şi n-ar strica dacă de această dată, s-ar aplica şi amenzi.

Fotografiile sunt făcute în parcul din Cetatea Fetei, aflat în imediata apropiere a spaţiului de picnic. Un parc dotat cu cuşuri de gunoi, dar de ce să le folosească „sămânţarii” comunei că doar e greu să aduni cojile într-o pungă pe care apoi să o arunci în coş.

De altfel, în postarea primarului aflăm că în celălalt parc de pe strada Someşului nesimţirea a depăşit orice limită a imaginaţiei. Cineva şi-a făcut nevoile pe tobogan.

„Dragii mei dragi,

Primesc o serie de poze şi de veşti triste. În Parcul de de la ANL peste noapte cojile de seminţe ajung la nivelul gleznelor. Mizerie, PET-uri la 20 de cm de tomberon….Cât de nesimţit trebuie să fii pt aşa ceva…Asta e! Mâine se va curăţa, la fel şi Zona de Picnic. Iar azi dimineaţă ce credeţi că s-a găsit mândru pe un tobogan din Parcul de la Stadion? Un proaspăt rahat! Asta e grija pe care unii o au faţă de bunurile comune…”, a scris primarul pe pagina personală a unui site de socializare.

samanta 1
Foto: www.facebook.com

Da, foarte bună întrebare. Cât de nesimţiţi trebuie să fie unii? Este clar că n-au limită, tocmai de aceea este cazul ca Poliţia Locală să împartă amenzi. Aceşti nesimţiţi fac asta pentru că li se permite. Sau cel puţin poliţiştii comunitari ar putea fi dotaţi pungi pe care să le împartă acestor cetăţeni, ori să îi pună frumos la măturat.

1 COMENTARIU

  1. Gicule, tata sigur nu esti unul dintre rozatoare? La cat ii Sulea de bolovan normal ca nu poate, amenzi nu, curatenie nu si noi fraierii bagam bani.Da pentru ce platim politia locala? Numa ca sa isi angajeze boss-ul zdretele? Du-te la somn ca vad Sulea ii curat la fund si ai curatat si toboganul.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj