DEMONSTRAŢIE SPORTIVĂ „GREEN BODY & MIND”, SÂMBĂTĂ, ÎN IULIUS PARC

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Iulius ParcÎn acest sfârşit de săptămână, clujenii şi nu numai sunt invitaţi să se antreneze, să se relaxeze şi să îşi încarce bateriile la „Green Body & Mind”.

Sâmbătă, 8 august 2015, de la ora 09.00, toţi iubitorii de mişcare sunt aşteptaţi la o demonstraţie sportivă în aer liber. Iulius Parc va găzdui evenimentul „Green Body & Mind”, care are scopul de a încuraja un stil de viaţă sănătos şi energic. Tot ce trebuie să faci este să vii cu echipamentul sportiv, iar alături de instructorii World Class vei descoperi armonia fizică şi mentală. Accesul este gratuit, iar înscrierile se fac zilnic, la recepţia World Class din Iulius Mall Cluj.

Programul „Green Body & Mind” include sesiuni de yoga, pilates şi stretch for two. Exerciţiile propuse au capacitatea de a îmbunătăţi flexibilitatea, forţa, funcţionalitatea articulaţiilor, echilibrul, concentrarea şi controlul corpului.  Astfel, cei care preferă să petreacă dimineaţa zilei de sâmbătă făcând mişcare se vor dezvolta armonios şi vor câştiga sănătate şi vitalitate. Evenimentul este organizat de World Class, în parteneriat cu expoziţia „Our Body: Universul Interior”, cu sprijinul Iulius Mall Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj