„MINUTE CU SUFLET, MUZICĂ ŞI MIŞCARE”- eveniment caritabil pentru Aşezământul Sf. Onufrie din Floreşti

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

minute de miscareAsociaţia minuteDEmişcare vă invită la evenimentul „MINUTE CU SUFLET, MUZICĂ ŞI MIŞCARE”. Evenimentul este unul caritabil, iar banii adunaţi vor merge către Aşezământul Sf. Onufrie din Floreşti.

Evenimentul va avea loc în data de 10 decembrie în sala festiva a Colegiului Ana Aslan, începând cu ora 18. Vor urca pe scena: DAVID MOCAN ( CHITARĂ), RALUCA PASCALAU- MUZICĂ POPULARA ŞI COLINDE, MARIA KOVACS-BALET, EMA BORZ-PIAN, FORMAŢIA-LOS POMELOS (o formaţie care cânta coveruri, gen: „House of the rising sun” de la The Animals. „Jailhouse rock” de la Elvis Presley, „Easy like sunday morning” de la Lionel Richie. „Hit the road jack!” de la Ray Charles, „Minor Swing” de la Django Reinhart, „Love me again” de la John Newman.

„Vom avea şi puţin sport alături de Sanda Mircescu, apoi o discuţie liberă despre: „cum să ne îmbunătăţim relaţia cu copilul nostru?” sau „Cum să gestionam eficient emoţiile şi comportamentele copiilor?”. Această discuţie va fi moderată de psihologul LOREDANA POD.Vom sărbători 3 ani de la infiinţarea Asociaţiei MINUTE DE MIŞCARE şi totodată va fi un eveniment caritabil”, a declarat Adrian Muntean, pre;edintele asociaţiei şi profesor de sport.

Banii adunaţi vor fi donaţi Aşezământului Sf. Onufrie din Floreşti.

Prezintă AURA CRIŞAN ŞI ADRIAN MUNTEAN

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj