Ministerul Sănătăţii a trimis 37 de ambulanţe către 15 judeţe din ţară

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DSCN378637 de ambulanţe dotate cu toate cele necesare au plecat de pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca spre judeţele din ţară unde există un deficit mare de maşini. Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu a declarat la Cluj că alte 143 vor fi împărţite până la finalul anului. Clujul va primi maşini noi de ambulanţă  în următoarea tranşă.

Cele 37 de maşini au fost parcate pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” de unde, reprezentanţii  fiecărui judeţ din cele 15 au primit cheile maşinilor din mâna ministrului.

La eveniment au luat parte şi prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, dar şi liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan precum şi consilieri locali ai PSD, dar şi reprezentanţi ai unor instituţii publice.

„Maşinile care pleacă astăzi de aici vor înlocui maşinile vechi din serviciile judeţene de Ambulanţă. Acesta a fost modul de repartizare, după necesităţile centrelor judeţene şi ulterior vor urma şi ceilalţi. Vin cu o oarecare înstârziere, cred că trebuia să vină acum vreo 3-4 ani, dar cred că trebuie să întrebaţi pe cineva de la Cluj de ce nu au venit. E bine că lucrurile încep să meargă şi anul viitor va fi un an bun în domeniul sănătăţii”, a spus ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

DSCN3726 DSCN3753

DSCN3757 DSCN3756

DSCN3761 DSCN3818

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj