Maratonul International AROBS Cluj-Napoca sarbatoreste pe 19 aprilie 2015 prima editie aniversara!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

maraton 1Runners Club se pregateste sa intampine in data de 19 aprilie 2015 pe stadionul de la Cluj Arena peste 3500 de alergatori de pe tot globul. An de an, atleti amatori si profesionisti se reunesc la Cluj-Napoca sa participe la cel mai mare concurs de alergare din Transilvania.

Cea de-a V-a a editie a Maratonului International AROBS Cluj-Napoca le propune alergatorilor amatori si profesionisti trei probe tehnice, maraton, semimaraton, maraton stafeta, doua cros-uri, cel destinat adultilor si crosul copiilor si un program variat. Programul include incalziri animate de instructori de fitness, muzica live si atmosfera intretinuta pe parcursul probelor de un MC dedicat, promotii si momente de divertisment, festivitate de premiere, pasta party si multe surprize.

Editia aniversara le aduce concurentilor de la probele tehnice un kit de concurs mai bogat decat cel de anul trecut. Pana in prezent kit-ul de concurs contine tricoul de tehnic oficial, un sac de antrenament cu doua compartimente separate, pentru haine si pantofi, o bautura isotonica Powerade, numarul de concurs, cip-ul de cronometrare, medalia si diploma de participare. Restul surprizelor din kit-ul de concurs vor fi dezvaluite treptat, dar cu siguranta vor fi in ton cu restul elementelor verzi si ”tonice” de pana acum!

maratonMaratonului International AROBS Cluj-Napoca a fost creat cu intentia de a deveni un eveniment de amploare de talia competitiilor europene de alergare si comunica valori ca impartasirea spatiului, cultura, putere, munca, bucurie, viziune.

”Anul acesta sarbatorim a V-a editie a Maratonului International AROBS Cluj-Napoca dar si integrarea orasului nostru in circuitul capitalelor de tineret europene. Evenimentul este inscris in calendarul Youth@Cluj-Napoca 2015, cea mai complexa initiativa din acest deceniu adresata tinerilor, in Romania. Cluj-Napoca va fi orasul de vizitat pe lista tuturor tinerilor din Europa iar noi va invitam sa ne bucuram impreuna pentru statulul recent dobandit – Cluj Capitala Europeana de Tineret in anul 2015.”  spune Horatiu Morar, presedintele Asociatiei Sportive Runners Club.

Despre Maratonul International AROBS Cluj-Napoca: maraton-cluj.ro

Maratonul International AROBS Cluj-Napoca este o competitie sportiva cu un nivel tehnic ridicat, dedicata comunitatii sportive internationale. Gandit de la prima editie ca o manifestare sportiva menita sa reuneasca intr-o competitie deschisa alergatori profesionisti si amatori din tara si strainatate, maratonul a devenit un eveniment simbol care defineste orasul Cluj-Napoca ca oras sportiv european. Maratonul International AROBS Cluj-Napoca face parte din programul de evenimente sportive organizate sub egida Runners Club in 2015, prin care asociatia promoveaza in randul publicului larg un mod de viata sanatos prin practicarea alergarii sportive.

Despre Runners Club: runnersclub.ro

Runners Club este o asociatie sportiva care promoveaza alergarea ca sport de masa prin evenimente sportive de amploare: concursuri de alergare, cros-uri si maratoane. Asociatia organizeaza gratuit si periodic sesiuni de alergare si antrenament pentru alergatorii din Cluj-Napoca, si actiuni de educatie sportiva menite sa creasca gradul de constientizare al publicului larg asupra beneficiilor fizice si psihice ale alergarii.

Programul de evenimente Runners Club din 2015 cuprinde 14 manifestari sportive in toata tara: Maratonul International AROBS Cluj-Napoca, Crosul Companiilor ( Alba-Iulia, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Targu-Mures ), Crosul Divelor, Crosul de Noapte editia de primavara si toamna, Crosul Hoia, Crosul Faget si Color Run Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj