Cea mai mare comună din țară, Florești, va avea zonă de picnic unde floreştenii vor putea uita de toate problemele

picnicPrimarul  comunei  Florești,  a  identificat  un  teren domeniu  public  pretabil  pentru  amenajarea  unei  zone  de  picnic. Terenul, în suprafață de aproximativ 10 hectare, nu este pretabil pentru realizarea  vreunei  construcții  edilitare,  așa  că  destinația  de  Zonă de Picnic este una viabilă.

Nu că nu ar exista alte probleme serioase în comuna Floreşti, dar  se pare că administraţia locală îşi găseşte tot felul de preocupări, numai de problemele cetăţenilor nu se ocupă.

Avem peste 30 de mii de locuitori, majoritatea populației fiind în Zona de Sud a comunei. Terenul respectiv este tocmai în această zonă. În prezent el este un teren viran. Floreștenii merită un loc de destindere, de petrecere a timpului liber în week-end-uri și nu numai. Vom aloca bani  de la  buget  pentru amenajarea acestei  zone,  realizarea de alei, dotarea cu bănci și foișoare, precum și cu mobilier specific zonelor de picnic.  Am  investit  în  sănătatea,  confortul,  siguranța  și  educația floreștenilor  –  prin  investiții  precum  școala,  grădinița,  stația  SVSU, drumul de legătură, stațiile de pompare, iluminat public –  iar acum a venit  timpul  să  ne  ocupăm  și  de  destinderea  lor,  de  timpul  liber  al floreștenilor”, a spus primarul comunei Florești.

Prin urmare nici că se putea o ideea mai bună. Un spaţiu pentru picnic pentru ca de fiecare dată când cetăţenii sunt necăjiţi de problemele nerezolvate din comună să se relaxeze la un picnic până uită de ele. Pentru toţi cei care trec prin momente neplăcute când canalizarea se înfundă şi le face o surpriză în subsolul casei sau în scara blocuri ori pe stradă, pentru cei ce locuiesc pe străzi care se inundă la fiecare ploaie şi devin impracticabile, pentru toţi cei care îşi mânâncă nervii în fiecare zi în traficul infernal, pentru totţi, toţi cetăţenii comunei.

Dacă este să luăm cuvânt cu cuvânt din declaraţia edilului s-ar putea să descoperim că investiţii în educaţia, sănătatea, suguranţa şi confortul floreştenilor, nu sunt vizibile, ori floreştenii nu vor să vadă. La monentul declaraţiei, floreştenii nu se bucură de o şcoală nouă şi nici de o grădiniţă, exact aşa cum nu se bucură nici de un drum de legătură.

Îi reamintim primarului că are şi hotărâri de Consiliu Local ce presupun investiţii pentru siguranţa şi bunăstarea locuitorilor din Colonia de Sub Deal pe care a refuzat să o pună în aplicare, fără să explice de ce.

Foto arhiva cluj24h.ro.

1 COMENTARIU

  1. Sulea sta in birou la primarie, si mai arunca cate un comunicat de presa ziarelor. Primarul o zis, primarul o declarat, etc.
    In teren insa situatia de dezastru. Desi are la dispozitie un buget cat un sfert de Cluj, un mall si cateva supermarketuri, nu o fost in stare de 3 ani de zile sa faca un drum de 2 km prin spate pe la Polus. Da tot la 2 saptamani da la ziare cate un comunicat, cu planurile lui. Jenant.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi