IULIUS MALL CLUJ A DAT STARTUL PENTRU „EGG HUNT”, COMPETIŢIA ONLINE CU PESTE 100 DE PREMII SURPRIZĂ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Iulius Mall ClujÎn aşteptarea Sărbătorilor Pascale, Iulius Mall Cluj a pregătit numeroase premii pentru clienţii săi, dar şi pentru fanii de pe pagina de Facebook.

Până pe 14 aprilie 2015, Iulius Mall Cluj îi invită pe internauţii dornici să dezlege mistere la „Egg Hunt”. Competiţia amuzantă şi interactivă este un mod plăcut de relaxare, dar şi de a câştiga premii surpriză de Paşte. Prietenii de pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj trebuie să parcurgă trei etape, cărora le corespund tot atâtea imagini. Fiecare fotografie ascunde indicii în descriere şi răspunsuri etichetate, doar unul dintre acestea fiind corect şi conducându-l pe concurent în etapa următoare. Pe parcursul „vânătorii”, participanţii trebuie să numere ouăle din imagini şi, la final, să scrie totalul acestora. Primii 100 de fani Iulius Mall Cluj care dau răspunsul corect vor fi premiaţi cu un cadou surpriză, iar alţi 20 de câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din restul participanţilor care au finalizat cu succes competiţia „Egg Hunt”.

În plus, până pe 11 aprilie 2015, Iulius Mall Cluj îi invită pe clienţi să descopere cât de frumos este „De Paşte, împreună, acasă”. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei, se prezintă cu bonul fiscal la Centrul Info şi completează taloanele pot participa la tombola organizată de Iepuraşul de la Iulius Mall. Marele premiu va fi acordat prin tragere la sorţi, cel mai norocos client fiind răsplătit pentru fidelitatea sa cu o bucătărie de lux marca Lovely by M, modernă şi complet utilată cu electrocasnice și accesorii, care este expusă în Atriumul Iulius Mall Cluj. Valoarea celui mai râvnit cadou de la Iepuraş este de 6.000 euro şi va fi locul în care toată familia se adună, pentru a petrece Paştele împreună. În urma extragerilor din perioada de desfăşurare a campaniei, zece clienţicâştigă câte o sesiune de cumpărături la Kitchen Shop, iar alţi zece sunt premiaţi cu bunătăţi tradiţionale de Paşte de la Auchan. Alte peste 2.000 de premii instant vor fi oferite celor care vin la cumpărături la Iulius Mall Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj