10 elevi de nota 10 au fost premiaţi astăzi, de E.ON România.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

premiere elevi 7E.ON România marchează 10 ani de prezenţă pe piaţa de energie locală premiind 100 de elevi cu rezultate excepţionale la învăţătură din 10 judeţe situate în aria sa de activitate.

La fel s-a întâmplat şi la Cluj astăzi, când 10 elevi de nota 10 au primit premiile din partea companiei.

mariana popA fost o întâlnire a mediului de afaceri cu cel educaţional, este una dintre bunele practici pe care le au companiile pentru a investi în educaţie. Noi premiem astăzi nişte elevi de nota 10 din clasa a VIII-a care timp de trei ani au primit doar medii de 10. Pe lângă acest lucru, a fost premiată şi implicare lor în activităţi extraşcolare, voluntariat şi tot ceea ce înseamnă pregătrea lor, a declarat Mariana Pop, inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

Proiectul s-a adresat elevilor de elită din clasa a VIII-a, care au fost selectaţi pentru a intra în competiţie de către Inspectoratele Şcolare Judeţene pe baza unor criterii de departajare, între care se numără cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu în primii trei ani de gimnaziu.

premiere elevi 2Festivităţile de premiere sunt organizate în perioada 6-10 aprilie, care coincide cu cea în care în unităţile de învăţământ din ţară se desfăşoară programul “Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun“.

“Aceşti copii minunaţi sunt modele de urmat. Sunt dovada clară a faptului că numai prin muncă susţinută şi seriozitate se ajunge la performanţă! E.ON susţine performanţa mai ales în plan educaţional, deoarece educaţia este baza pe care putem construi durabil. Felicitări tuturor, elevilor şi profesorilor deopotrivă!”, a declarat Ozana Florea, reprezentant E.ON România.

Deşi nu se aşteptau la aceste premii, elevii recunosc că pentru a ajunge la astfel de performanţe este vorba despre foarte multă muncă. Unii dintre premianţi nu au fost prezenţi la eveniment fiind plecaţi la competiţii naţionale, dar părinţii au fost acolo pentru a le ridica premiul.

La fel de încântaţi de performanţele elevilor s-au arătat şi profesorii lor.

„Vă multumesc că mi-ați acordat deosebita onoare de a mă afla astăzi aici și de a mă adresa dumneavoastră. Generozitatea E.ON România care a susținut  proiectul10 elevi de nota 10, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, merită din plin aprecierile și mulțumirile mele. Pe parcursul anilor am învățat că educatia nu înseamna doar formare în școală în orele de biologie, matematica sau istorie, ci și în activitățile ”altfel”. Din aceste motive, azi știu mai multe și sunt mai bună! Mulțumesc E.ON România, mulțumesc I.Ș.J. Cluj, mulțumesc dragă școală!, a declarat Câmpean Flavia,Școala Gimnazială Iuliu Hațieganu, Cluj- Napoca.

premiere eleviPremiul oferit de E.ON România fiecăruia dintre copiii de nota 10 a constat într-un laptop performant, contravaloarea premiilor acordate fiind de 60.000de euro.

Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 7,8 milioane deeuro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în careîşi  desfăşoară activitatea,  educaţia fiind  unul  dintre  domeniile  pe  carecompania le-a susţinut prioritar. Astfel, în cei 10 ani de prezenţă pe piaţa dinRomânia, au fost derulate cu sprijinul financiar al E.ON proiecte în valoaretotală de 3,5 milioane de euro, prin care compania a contribuit la educarea şidezvoltarea viitoarelor generaţii, de acestea beneficiind mai mult de 155.000de copii.

Încurajarea  copiilor  să  frecventeze  cursurile  şcolare,  sprijinirea tinerilortalentaţi, acordarea de suport celor lipsiţi de condiţii optime pentru a învăţaşi în special oferirea copiilor din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazialde informaţii din domeniul energetic, stimularea şi susţinerea lor continuăsunt câteva dintre obiectivele de responsabilitate corporatistă ale companieipe parte de educaţie.

premiere elevi 1 premiere elevi 3

premiere elevi 4 premiere elevi 7

premiere elevi 8

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj