Ioan Oleleu: „Majoritatea nou creată în Consiliul Judeţen Cluj bloca orice proiect politic”. Vezi de ce a demisionat vicele CJ Cluj.

ioan oleleu 1PSD Cluj a transmis un comunicat de presă în cadrul căruia a fost prezentat punctul de vedere al lui Ioan Oleleu după ce, în urmă cu o zi şi-a depus demisia din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.

„În ultimele luni a existat o falsă impresie asupra faptului că PSD conduce Consiliul Judeţean Cluj, în contextul în care majoritatea nou creată bloca orice proiect politic. Constituirea unei majorităţi de dreapta în cadrul Consiliului Judeţean Cluj şi blocarea unor proiecte urgente pentru dezvoltarea comunităţii clujene, având ca argumente doar calcule politice meschine, ne-a obligat să-i lăsăm pe colegii liberali să-şi exercite mandatul executiv. Îi asigur pe clujeni că voi susţine orice proiect important pentru dezvoltarea judeţului”, a spus Ioan Oleleu.

Vă reamintim faptul că Ioan Oleleu şi-a depus ieri, demisia însă fără să spună care sunt motivele pentru care recurge la acest gest.

Citeşte şi:

Oleleu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj

3 COMENTARII

  1. Nu va mai lasau liberalii sa taiati panglici la proiectele incepute de altii, in sfarsit v-ati dat seama cat de inutil sunteti. Felicitari, poate se inspira si sefu plagiator de la Guvern, ar fi de real folos sa va copieze !

  2. @ NEBLEG. Esti cam bleg. Acum o zi au iesit oamenii in strada ca ne vinde Iohannis padurea, si tu ne vorbesti de panglici? Tu de unde vii de nu stii ca la Cluj ne-au furat astia ai tai? Ca ei is dupa gratii? Daca ar fi stiut si cei de dreapta sa copieze si sa faca ceva, cat de putin pentru cetatenii de rand, era altceva, dar aia numai sa fure au stiu. Ne-a furat Penele la Cluj de numa si acum tot pe astia sa ii avem la conducere? Vai de noi, ca handicapatu ala de Seplecan va face ce ii vor spune mafiotii din partid.

  3. Fostii parteneri USL nu vor bloca validarea unui nou consilier judetean, chiar daca acesta este traseist. Ioan Oleleu (PSD) a demisionat si din functia de consilier in Consiliul Judetean Cluj.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi