Oleleu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj

ioan oleleu 1Astăzi, joi, 7 mai 2015, la registratura Consiliului Judeţean Cluj a fost înregistrată demisia domnului Ioan Oleleu din funcţia de vicepreşedinte al forului administrativ judeţean.

Potrivit prevederilor legale în vigoare şi a reglementărilor interne ale instituţiei, documentul a fost înaintat vicepreşedintelui cu atribuţii delegate de preşedinte, domnul Vakar Istvan, urmând a fi parcurse etapele prevăzute de Legea administraţiei publice locale şi de Statutul aleşilor locali.

Domnul Ioan Oleleu a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al forului administrativ judeţean în şedinţa din data de 25 iunie 2012, prin hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 144/2012, ca urmare a organizării alegerilor locale din 10 iunie 2012.

UPDATE:

„Nu sunt bucuros că s-a ajuns la această decizie şi vreau să fiu extrem  de explicit, nu este o fugă de responsabilitate, însă dl. Ioan Oleleu  era exact ca în povestea populară care spune că unul este cu sapa şi  cinci cu mapa. Dl. Oleleu era cel cu sapa, cel care care muncea şi se  implica în toate proiectele judeţului însă tot el era cel criticat în  orice situaţie. Această demisie se datorează şi populismului, demagogiei liberalilor din  cadrul Consiliului Județean Cluj. Aceştia au pus sub semnul întrebării  realizarea unor proiecte asumate de către Horea Uioreanu şi PNL încă din  anul 2012, din perioada guvernării locale a Uniunii Social-Liberale,  prin reducerea finanţării pentru extinderea Parcurilor Industriale  TETAROM, blocarea redeschiderii Spitalului din Mociu şi diminuările  drastice în cazul finanţării Centrului de colectare a  produselor agricole,  a  fructelor şi  legumelor din Câmpia Turzii sau Unităţii de  abatorizare, tranşare şi livrare a cărnii  din Iclod. Sunt câteva  exemple despre cum înţeleg astăzi liberalii să tranzacţioneze politic bunastarea clujenilor!” a declarat dl. Remus Lăpuşan, preşedintele PSD  Cluj.