Fundația Pentru Comunitate anunţă Conferinţa naţională de hipoterapie la Carei în 6 iunie.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

conferinta nationala de hipoterapieFundația Pentru Comunitate, împreună cu MOL România organizează pe data de 6 iunie 2015, prima Conferință Națională de Hipoterapie.

Scopul conferinței este promovarea activităților în curs de dezvoltare din domeniul hipoterapiei, dezvoltarea relațiilor dintre profesioniști și organizații de specialitate din țară și din străinătate, respectiv inițierea unui forum în hipoterapie.

Evenimentul are loc la Carei, în judeţul Satu Mare, la Castelul Károlyi (Manejul Asociației Equus).

Sunt aşteptate să se înscrie la acest eveniment – alături de specialiști din acest domeniu – persoanele interesate în hipoterapie sau în terapii asistate de animale și terapeuții care doresc să-și aprofundeze cunoștințele.

Temele abordate în cadrul acestei conferinţe vor fi discutate de specialişti români şi străini sub coordonatorea științifică a doamnei Dr. Violeta Stan, iar prezentările susţinute vor fi următoarele:

  1. Dott.ssa Daniele Nicolas CITTERIO (Italia), Federația Italiană de Hipoterapie, Milano: Metoda de reabilitare globală cu ajutorul calului.
  2. BOZORI Gabriella (Ungaria), Federația Maghiară de Hipoterapie, Fót: Terapiile asistate de animale, în special hipoterapia.
  3. BALOGH Csilla (România), Asociația Hip-Tep, Aiud: Dezvoltarea proceselor cognitive cu ajutorul hipoterapiei.
  4. Erika WEISZ (România), Asociația HorsEmotion, Timișoara: Sunt special și merit un terapeut special! Hipoterapie – o metodă de abilitare globală.
  5. Anca Violeta BÎLBĂ (România), Asociația de Terapii Suportive Hipoterapia, Constanța: Abordarea prin terapie cu ajutorul calului a copiilor cu afecțiuni psihice.

Înscrieri și condiții de participare:

Cei interesaţi de participarea la această conferinţă sunt rugaţi să completeze formularul disponibil la linkul următor şi să îl transmită ulterior pe email la adresa mentor@pentrucomunitate.ro până la data limită de înscriere: Formular de înscriere.

Participarea este gratuită, iar cheltuielile de transport și de cazare se acoperă de fiecare participant.

Data limită de înscriere: 15 mai 2015.

mai multe detalii AICI:

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj