Incă o minciună marca Şulea. Domnule primar, vă creşte nasul!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Horia SuleaEste de necrezut cum primarul comunei Floreşti insistă să îi mintă pe cetaţenii comunei. Care ar putea fi scopul unui astfel de comportament, când în mod normal un primar ar trebui să se lupte pentru comunitatea sa, dar mai ales pentru ca cetăţenii să fie corect informaţi? Pentu moment rămâne un mister.

Poate că nu vom putea înţelege niciodată acest mod de gândire, dar nici nu am avea cum să facem asta când lucrurile povestite de distinsul primar sunt fapte care nu s-au petrecut niciodată, fiind pure închipuiri.

Citim astăzi declaraţia edilului oferită pentru Ziar de Cluj în care spunea jurnalistului următoarele:   

„S-a făcut şi în primăvară deratizare. Legea ne impune să facem deratizare de câte ori este necesar în funcţie de invazia de rozătoare şi insecte şi a tot ce duce la disconfortul populaţiei şi la apariţia unor posibile boli colective. Sunt conştient la riscul la care ne expunem nefăcând aceste deratizări, deoarece şobolanii sunt purtătorii principali ai trichinelozei. La şedinta de rectificare de buget au fost tăiaţi banii de la deratizare de către stimabilii consilieri locali ai PSD. De la alocarea bugetară iniţială au ramas 15.000 de lei, ne-ar mai trebui înca de doua ori pe atata pentru a putea face o deratizare în tot Floreştiul. Săptămâna viitoare vom  demara  procedura de deratizare în zona blocurilor de pe Eroilor pentru că doar pentru acea zonă ne  vor ajunge cei 15.000 de lei, în rest Floreştiul va rămâne nederatizat. Şi asociaţiile de locatari ar trebui să îşi facă deratizare pe domeniile private că şi asta o impune legea. Vom încerca să demarăm o acţiune de situaţii de urgenţă, însă până când Direcţia de Sănătate Publică şi Direcţia Sanitar Veterinară nu vin să ne semnaleze aceste aspecte, eu nu pot să iniţiez o astfel de acţiune de genul ăsta, pe situaţii de urgenţă. Este o situaţie de urgenţă gravă în ceea ce priveşte sănătatea populaţiei”.

Dar, vai! De câtă inteligenţă a dat dovadă domnul primar când a vorbit de posibilele boli ce le pot transmite şobolanii. Desigur că nu vom contrazice această afirmaţie. Şi nu vom contrazice nici faptul că pentru orice nu poate domnul primar,  este altul şi altul de vină că dânsul nu poate să facă nimic în comuna asta pentru că nu îl lasă alţii. Ce este însă halucinant, este faptul că domnul primar se ceartă pe acest subiect cu ai săi colegi de alianţă, dar consilierii PSD au tăiat banii, deşi ei n-au comentat nimic pe subiect şi au votat pentru acest proiect.

deratizareCu siguranţă, însă este cât se poate de urât să minţim cetăţenii în faţă, pe banii lor. Tocmai din acest motiv, vă publicăm din nou, imaginile din şedinţa de Consiliu Local Floreşti să vadă toţi cetăţenii, ce discuţii au fost, cine a vrut să taie din banii de la deratizare, precum şi rectificarea de buget făcută, pe care se vede clar că suma pentru acest obiectiv a fost suplimentată.

PS: Nu ne întrebaţi de unde suma de 15.000 de lei, că n-avem nici cea mai vagă idee. Nu este trecută în buget nicăieri. Şi nu căutaţi pe site-ul oficial al primăriei aceste informaţii, n-au fost postate, iar filmările făcute de reprezentanţii instituţiei sunt pure simulări. Ce nu trebuie să se afle, este tăiat din filmare.

Citeşte şi:

Discuţii aprinse în grupul ACL din Consiliul Local Floreşti pentru deratizare

3 COMENTARII

  1. domnilor de la Cluj 24h nu va aduceti aminte ca 4 ani cand a fost viceprimar nu a facut decat sa umble pe drumuri si sa se planga ca „as face si asta si cealalta dar nu ma lasa Chimu” ( fostul primar), acum nu-l lasa consilierii.
    dar tovarase primar cine nu te lasa sa asfaltezi drumul public din fata blocurilor de pe str. Florilor 310-320? unii dintre presedintii blocurilor mentionate au fost in audienta la primar pentru asfaltarea drumului public de acolo ( 800m lungime), si ce credeti ca le-a raspuns primarul? Voi cei de acolo aveti cam multe pretentii, sunt altii care platesc impozit de 70000 de ani , nu ca voi de 5 ani si nu au nici un fel de pretentii, sa va luati gandul de la asa ceva!

  2. Primarul asta e un mincinos. Mai bine s ar uita in oglinda decat Sa tot dea vina pe altii. Se fura la greu din banii primariei…vezi preturile la hartia cumparata – DUBLU fata de normal…Aia cu deratizarea ‘ve Sa mai Vorbim. Ordinele de plata le semneaza el Si contabila, Nu consilierii!!!!!!!!!!

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj