UPDATE Huedin: Aţi văzut-o ? Tânără dispărută din 18 august. A plecat la serviciu și nu s-a mai întors.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

tanara disparuta HuedinO tânără, de 18 ani, din Huedin, a plecat de la domiciliu din luna august a.c. și nu a mai revenit. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că BOROS DONATELA VIORICA, de 18 ani, din Huedin, a plecat la serviciu, la data de 18 august a.c., în Cluj-Napoca, și nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE – înălţime 1,56 m, greutate 55 kg, faţa ovală, ochi căprui, păr șaten; poartă
ochelari de vedere cu ramă de culoare roz.

Nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată la data de plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE: 

În urma verificărilor efectuate și a mediatizării dispariției, s-a stabilit că BOROS DONATELA VIORICA, din Huedin, care a plecat voluntar de la domiciliu din data de 18 august a.c., se află la muncă, în Cehia.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj