Ultimii dinozauri din Transilvania ajung în Apahida

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

dinozaurDupă un tur prin mai multe orașe din țară, expoziția “Ultimii dinozauri din Transilvania” revine la Cluj, mai precis în Apahida, la Exploratoriu-Muzeul Copiilor.

Oferită de Direcţia Patrimoniu Cultural a Universităţii "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, în parteneriat cu Exploratoriu-Muzeul Copiilor, expoziția prezintă vizitatorilor patru replici în mărime naturală ale unor dinozauri carnivori şi ierbivori care au vieţuit în urmă cu 65 de milioane de ani pe teritoriul Transilvaniei.

Vizitatorii de toate vârstele vor putea admira reconstituiri ale unor dinozauri din speciile Ornithocheirus, Elopteryx, Struthiosaurus trasilvanicus şi Magyarosaurus dacus.

dinozaur 5În spiritul activității de la Exploratoriu, unde părinții și copiii sunt încurajați să petreacă timp împreună în familie, organizatorii au stabilit un tarif modic pentru familiile care aleg să viziteze expoziția în timpul șederii la locul de joacă. Astfel, vizitatorii Exploratoriului vor achita suplimentar doar 5 lei/persoană pentru a vizita expoziția. Pentru vizitatorii care aleg să viziteze doar expoziția, fără a accesa și locul de joacă, tariful este 10 lei/persoană.

Grupurile organizate de la grădinițe și școli vor beneficia de tarife speciale și vor putea vizita expoziția și în afara orelor de program comunicate, cu programare în prelabil.

Expoziția va fi deschisă până la finalul lunii octombrie.

Exploratoriu-Muzeul Copiilor este localizat pe DN1C la km 16, înte Apahida și Jucu, în continuarea centurii Apahida-Vâlcele, chiar înainte de intrarea în Câmpenești. Este un loc de joacă cu un spațiu foarte generos, dedicat copiilor cu vârste între 1 an-10 ani și familiilor lor. dinozaur 4Aici vizitatorii pot învăța într-un mod interactiv despre fenomene științifice, se pot distra jucând împreună jocuri educative și amuzante, jocuri de rol, jocuri de îndemânare.

Locul de joacă beneficiază de parcare proprie, iar cei care doresc să folosească mijloace de transport în comun pot lua autobuzul M41 din zona stației OMV de la sensul giratoriu din cartierul Mărăști, sau cursa pentru persoane pe direcția Cluj-Gherla.

Orarul Exploratoriului este actualizat constant în funcție de rezervările făcute pentru grupuri sau petreceri și este publicat pe pagina de Facebook și pe site-ul locației.

dinozaur 3 dinozaur 2

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj