Garda Nationala de Mediu: sesizare penală și amenzi de aproape 150.000 lei aplicate CJ Cluj pentru problemele de la depozitul de deșuri Pata Rât.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Sursa foto: www.facebook.com
Sursa foto: www.facebook.com

SESIZARE PENALĂ (ÎNTOCMITA PE 15.09.2017) ŞI AMENZI ÎN VALOARE DE APROAPE 150.000 LEI APLICATE CONSILIULUI JUDEŢEAN CLUJ DE CĂTRE GARDA NAŢIONALĂ DE MEDIU PENTRU NERESPECTAREA LEGISLAŢIEI DE MEDIU ÎN CAZUL DEPOZITULUI DE DEŞEURI PATA RÂT

În urma alunecărilor de teren care au avut loc la depozitul de deşeuri Pata Rât, cursul de apă Zăpodie a fost colmatat. Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit măsurile reparatorii ce se impun.

Conform acestora, primele măsuri urgente au vizat înlăturarea materialului care bloca cursul de apă Zăpodie, precum şi împiedicarea scurgerii levigatului din depozitul de deşeuri în cursul de apă.

„Ulterior a fost efectuat un alt control, în urma căruia s-a constatat că nu se realizaseră măsurile reparatorii dispuse anterior. În consecinţă, comisarii GNM au înaintat o sesizare penală pentru nerespectarea legislaţiei de mediu, responsabil pentru gestionarea activităţii depozitului de deşeuri Pata Rât fiind Consiliul Judeţean Cluj. Depozitul de deşeuri de la Pata Rât s-a aflat în permanenţă în atenţia Gărzii Naţionale de Mediu, în perioada 2016-2017, comisarii GNM efectuând mai multe controale în urma cărora s-au dispus măsuri reparatorii şi s-au aplicat sancţiuni în valoare totală de aproape 150.000 de lei. Garda Naţională de Mediu va continua monitorizarea permanentă a situaţiei depozitului de deşeuri de la Pata Rât, atât prin comisarii de mediu din cadrul Comisariatului Judeţean Cluj, cât şi prin reprezentanţii Comisariatului General”, se arată în comunicarea făcută.

pata rat 1 pata rat 2

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj