Fostul adjunct al ISJ Cluj a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
tunde peter
Sursa Foto: www.evz.ro

Sentinţa a fost dată în cazul lui Tunde Peter, fost director adjunct al ISJ Cluj (Inspectoratul Şcolar Judeţean), aceasta fiind acuzată de trafic de influenţă în formă continuată. 

Mai exact Tunde Peter a fost condamnată la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, din care se va scădea perioada petrecută în arestul preventiv, după ce a luat aproximativ 10.000 de euro mită la examene de Bacalaureat şi titularizare. Conform deciziei judecătorilor, Tunde Peter nu va avea voie să mai ocupe timp de 3 ani niciun post în autorităţile sau în altefuncţii publice, de a ocupa funcţie de autoritate, dreptul de vot şi cel de a fi inspector şcolar. Aceasta nu va mai avea voie nici să facă parte din comisii de examinare la examenele de Bacalaureat tot pentru o perioadă de 3 ani. Instanţa a decis totodată să îi fie confiscată suma de 10.300 de euro.

În acelaşi dosar a primit o pedeapsă de 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare şi Perşa Vasile Felician, pentru comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă.

 Vă reamintim faptul că în luna septembrie 2014, Tunde Peter a fost prinsă în flagrant în timp ce primea o de bani pentru a interveni pe lângă membrii comisiei de Bacalaureat în favoarea unor candidaţi. Aceasta a fost arestată imediat şi eliberată din funcţia de conducere ce o deţinea la Inspectoratul Şcolar judeţean Cluj.

Citeşte şi:

Tunde Peter a fost arestată preventiv pentru luare de mită. A promis note mari la BAC

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj