APPC Cluj și Institutul Francez vă invită la dezbaterea ”Limitele libertății de expresie? Consecințele atacului de la Charlie Hebdo”.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

charlieDezbaterea va avea loc joi , 29 ianuarie, de la ora 18.00, în amfiteatrul Institutului Cultural Francez din Cluj, strada Ion I.C. Brătianu 22.

„Este necesară o modificare a limitelor libertăţii de expresie după atentatul de la Charlie Ebdo?”, „Se pot stabili, în mod obiectiv, graniţe ale libertăţii presei?”, „Care sunt în România limitele libertăţii presei”, sunt câteva dintre întrebările la care vor răspunde invitaţii:

Miruna Runcan, profesor la Facultatea de Teatru şi Televiziune a Universității Babeș-Bolyai (UBB),  autoarea cărţii – „Introducere în etica şi legislaţia presei”

Mihnea Măruță, jurnalist, fost redactor-şef  la publicaţiile „Cotidianul” şi „Adevărul”

Viorel Nistor, cadru didactic la Facultatea de Jurnalism din cadul FSPAC

Benoit Bavouset, directorul Institutului Francez din Cluj

Diab Iyad, președintele filialei clujene a Ligii Islamice și Culturale din România

Stelian Tofană, cadru didactic universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă

Remus Florescu, președinte APPC

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj