FISC ajunge la Cluj ]n perioada 3-10 noiembrie 2014

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

FISCŞapte zile în care se vor auzi hohote de râs în română, maghiară, engleză şi franceză, 13 show-uri de stand up comedy cu unii dintre cei mai talentaţi comediaţi din ţară şi străinătate şi peste 30 de ore în care publicul va fi fericit.

Cea de a II-a ediţie a Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy (FISC) transformă Clujul între 3 şi 10 noiembrie în capitala comediei, unde Angie McEvoy, Paul Pirie şi Simon Feilder din Marea Britanie, Distractis, Mihai Bobonete, Cătălin Bordea, Andrei şi Sergiu, Nicu Bendea, Micutzu şi mulţi alţii vor jongla cu glumele spre satisfacţia publicului.

Pentru cea de a II-a ediţie, FISC-ul aduce peste 25 de artişti în trei săli de spectacol. Grupul Divertis, devenit Distractis va face ca sala Casei de Cultură a Studenţilor să se zguduie de râsetele spectatorilor în 6 noiembrie.

La ediţia din acest an, spectatorii vor râde pentru prima dată în engleză pentru că Angie McEvoy, Paul Pirie şi Simon Feilder dn Marea Britanie vin în faţa publicului clujean.

Între 3 şi 9 noiembrie, pe scenă vor urca şi cei 15 tineri comedianţi, care şi-au pregătit glumele pentru această ediţie a Campionatului Naţional de Open Mic. Organizatorii festivalului vor să-l găsească pe cel mai amuzant debutant, iar cei care doresc să se dueleze cu glume pot trimite, până în data de 24 octombrie 2014, pe adresa che@guevaraevents.ro un filmuleţ cu o prestaţie de minim 5 minute însoţit de o scurtă descriere. Câştigătorii competiţiei vor primii premii în valoare de peste 3000 de euro.

Biletele pentru FISC 2014 pot fi achiziţionate de la standul de bilete amenajat la Casa de Cultură a Studenţilor, Daisler Print House, Jaxx Garajul cu Rock, Shto College Bar, sediul Kmdsz, iar online de pe www.biletemaster.ro. Organizatorii au mai pus în vânzare şi abonamente pentru toate spectacolele care costă 160 lei şi pot fi achiziţionate până la data de 20 octombrie.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj