Boc: „Preţul gigacaloriei rămâne neschimbat în această iarnă la Cluj-Napoca”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

bocPrimarul Municipiului Cluj-Napoca a anunţat că în această iarnă, preţul gigacaloriei nu va creşte.

Nu am luat în discuție majorarea prețului la gigacalorie și nici nu avem în vedere o asemenea măsură pentru 2014. Primăria Cluj-Napoca va continua în acest an să sprijine clujenii, abonații Regiei de Termoficare, prin subvenționarea costurilor de încălzire cu aproape 50%. În ultimii ani am investit în crearea unui sistem performant de cogenerare, în modernizarea centralelor termice din toate cartierele și ne concentrăm eforturile mai departe pentru a oferi clujenilor condiții de trai cât mai bune, a spus Emil Boc.

Furnizarea căldurii de către Regia de Termoficare Cluj-Napoca va începe după ce trei nopţi consecutive temperaturile înregistrate vor scădea sub 10 grade Celsius.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj