Exclusiv! Directorul de la Clujana şi-a scris demisia

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
puiu sumlea
Sursă foto: www.facebook.com

În urma discuţiilor ce au avut loc ieri, bazate pe nemulţumirile unor angajaţi ai Clujana, dar şi în urma presiunilor, se pare că directorul, Puiu Şumlea şi-ar fi competat astăzi demisia de la conducerea fabricii Clujana. 

Conform unor surse din interior, în şedinţa de astăzi la care au luat parte şi reprezentanţii sindicatului, au existat discuţii aprinse între cei prezenţi, iar în urma acestora, directorul Puiu Şumlea, şi-a dat demisia. Sursa noastră ne-a mai mărturisit că şedinţa ce a început la ora 12,00 şi a durat mai bine de 3 ore.

„A fost o discuţie informală la întâlnirea de astăzi a reprezentanţilor consiliului de administraţie împreună cu liderii de sindicat. S-a discutat pe ceea ce s-a întâmplat ieri, angajaţii s-au temut că vor fi trimişi în cediu fără plată, au refuzat asta şi până la urmă au spus că îi vor trimite o zi sau două în concediu de odihnă. I s-a atras atenţia domnului director pentru că nu era în regulă să trimită oamenii în concediu fără salar, i s-a spus şi despre audit care este foarte nefavorabil, şi despre care s-a tot spus ştiţi foarte bine cât s-a vorbit despre problemele de la Clujana, iar aceste probleme nu sunt de acum. Şi  după discuţiile de astăzi, domnul director a acceptat să îşi scrie demisia. Şedinţa încă se ţine”, ne-a declarat sursa noastră din interior care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Cel mai probabil, demisia directorului va ajunge în cel mai scurt timp la Consiliul Judeţean, urmând ca apoi să se decidă cine va prelua conducerea fabricii Clujana.

Citeşte şi:

Angajaţii de la Clujana cer demisia directorului. Se tem că vor fi băgaţi în concedii fără plată pentru zilele în care nu au de muncă

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj