PSD Cluj-Napoca: Emil Boc, DEMISIA de îndată!

Emil BocPreşedintele PSD Cluj-Napoca şi totodată deputatul, Aurelia Cristea cere demisia primarului Emil Boc. Mesajul a fost transmis printr-un comunicat de presă pe care îl redăm în întregime mai jos.

Caz unic în istoria României de 100 de ani! Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru încuviinţarea urmăririi penale, reţinerii și arestării preventive, a unui fost ministru al cabinetului Boc, deputatul Elena Udrea, în trei dosare de corupţie!

Emil  Boc,  fost  prim-ministru al  României,  primarul  capitalei  Transilvaniei  a ţinut  de mână simbolul mafiei politice a ultimilor zece ani din România, Elena Udrea, păstorind în propriul guvern miniștri implicaţi în caracatiţa corupţiei.

Caracter  duplicitar,  Emil  Boc  a  fost  ales  pe  listele  PDL,  s-a  înscris  în  fundaţia  Mișcarea Populară, apoi a susţinut PMP și simbolul corupţiei politice Elena Udrea iar acum încearcă disperat să-și salveze mandatul politic acceptând pălăria politică a PNL.

Emil Boc nu-și asumă și nici nu se leapădă de Elena Udrea după ce a sprijinit-o la președinţia României,  ţinând-o de mână în tot judeţul Cluj acum trei luni, sacrificându-și mai mult de șase luni de mandat de primar pentru a garanta onestitatea Elenei Udrea, și după ce ani de zile a promovat și colaborat atât în calitate de primar, cât și în cea de președinte al PD, apoi PDL, politicieni dovediţi corupţi, șpăgari, susţinători ai unui sistem de tip mafiot.

În  acest  context,  îi  cerem  public  demisia,  să-și  asume starea  de  corupţie  generalizată  a guvernului pe care l-a condus și să explice clar acuzaţiile de corupţie, trafic de influenţă, mită, de care sunt acuzaţi miniștrii cabinetului său.

„Azi, după dezvăluirile doamnei Elena Udrea și deschiderea a trei dosare pe numele ei, cu solictarea de încuviințare a arestării  către Parlamentul  României din care fac și  eu parte, aleasă  de  clujeni,  vă  cer  oficial  domnule  Boc  să  vă  dați  demisia  de  îndată  din fruntea Primăriei Cluj-Napoca. Nu mai aveți calitatea morală să-i reprezentați pe clujenii de bună credință, care își plătesctaxele  corect pentru  a  susține  dumneavoastră  persoane  acuzate  și  condamnate  pentru corupție, și nici pe cei cărora le-ați tăiat salariile și le-ați închis școlile și spitalele ca să se poată îmbuiba rețeaua mafiota păstorită de dumneavoastră. În cursul zilei de ieri am solicitat să organizați o întâlnire cu parlamentarii  clujenii  pentru proiectele comunității. Vă anunț public că renunț la această solicitare, deoarece eu nu doresc să mai acord nici un credit unei persoane care a plimbat mereu de mâna corupții! Această întâlnire  poate  avea  loc  cu participarea  consilierilor  locali  și  a  altor  persoane  de  bună credință  din Primăria Cluj-Napoca” a  declarat  deputatul  Aurelia Cristea,  președintele  PSD Cluj-Napoca.

2 COMENTARII

  1. Mai bine si-ar da aurelia cristea demisia, si asa e degeaba. In calitatea sa de Ministru pentru Dialog Social nu a facut nimic absolut si mai are curajul sa vorbeasca de Emil Boc? Sa va fie rusine!!!!!

  2. Bai ALX, esti cam neinformat. Ca daca erai informat cu privire la politica de la nivel local, stiai ca Aurelia Cristea nu mai este ministru. In plus stiai ca Boc a fost cel care in conferinte de presa o tot lauda pe Udrea cat e ea de corecta. Asa ca nu fii penibil, ca acum Udrea e in mare r***t si il va trage dupa ea si pe Boc. Abia astept, ca mi-e greu sa cred ca a fost baiat cuminte, chiar daca in functia de primar a mai facut cate ceva…da ne spun astia de la DNA ce si cum cu contractul pentru tiketing, asteptam.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi