Exclusiv. Cetăţenii din Floreşti nu trec cu vederea nedreptatea Primăriei floreştene. Ce au de gând?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Cetăţenii comunei Floreşti nu au rămas indiferenţi la nedreptatea comisă de Primăaria Floreşti, care se pare că se mândreşte în mare parte doar cu cei abonaţi la banul public. Astfel, cetăţenii au de gând să ofere o diplomă lui Dacian Maksin pentru onoarea adusă comunităţii.

despre dacianDe altfel de când s-a aflat că Dacian nu a mai primit acest titlu, cetăţenii şi-au manifestat nemulţumirea pe o pagină de socializare unde au criticat acest gest politic al instituţiei. Un cetăţean a postat pe un grup un mesaj în care cerea organizarea unui eveniment pentru Dacian, comentariile sunt de altfel revoltătoare la adresa instituţiei, însă nu sunt singurele comentarii făcute pe această temă. Ştirile scrise de presă sunt extrem de comentate de către cetăţenii care îşi manifestă în continuare nemulţumirea. În imaginile de mai jos puteţi vedea câteva comentarii la această iniţiativă.despre dacian 1

Un alt cetăţean a venit cu o altă idee. A realizat o diplomă ce urmează cel mai probabil să fie oferită sportivului din partea comunităţii.

Redacţia Cluj24h.ro susţine orice iniţiativă pozitivă ce vine din partea cetăţenilor în acest sens. Respect cetăţeni! Aţi dovedit că vă pasă de semenii voştri.

Dacian Makszin, eşti cetăţeanul nostru de Onoare, iar asta nu ne va putea lua nimeni.

Această situaţie creată, va lăsa o mare pată de ruşine pe imaginea Primăriei Floreşti care nu pricepe că trebuie să facă administraţie publică şi nu politică. Încă o dată Ruşine Primăria Floreşti!

cetatean de onoare

Citeşte şi:

[Foto&Video] Sportivul care “bate” în competiţii şi în viaţa de zi cu zi

Exclusiv: Dacian Makszin va primi titlul de “Cetăţean de Onoare” al comunei Floreşti

[VIDEO] Acordarea titlului de “Cetăţean de onoare” lui Dacian Makszin a fost amânată

Ruşine Primăria Floreşti! Culoarea politică este mai importantă decât nevoile cetăţenilor

2 COMENTARII

  1. Bravo floresteni. Nu era necesar sa se ajunga in situatia asta pentru ca nu intra primaria in faliment sa dea titlul amadurora. Asta a fost clar orgolii politice. Mare rusine 🙁 Nu inteleg de ce s-a opus atat primarul.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj