Ruşine Primăria Floreşti! Culoarea politică este mai importantă decât nevoile cetăţenilor

primaria florestiDacă de cele mai multe ori am putut observa că anumite ziare îşi dau jos pălăria pentru faptele bune şi pozitive din comunitate, nu putem să nu ne întrebăm ce fac pentru cele negative. Ei bine noi ne-am da jos altceva dar….nu e frumos. Aşa că noi le dăm o bilă neagră şi vă explicăm marea noastră nemulţumire şi suntem siguri că şi a multor cetăţeni.

În luna septembrie, consilierii locali ai PSD au venit în faţa Consiliului Local Floreşti cu un proiect de hotărâre ce presupunea acordare titlului de Cetăţean de Onoare al comunei Floreşti lui Dacian Makszin, un sportiv imobilizat într-un scaun cu rotile, dar care a adus plus valoare comunei Floreşti în primul rând pentru că este un exemplu de luptător şi apoi pentru sutele de diplome, trofee şi medalii aduse în comună.

Pentru că nu exista un regulament în ce privea acordarea acestui titlu, consilierul local PDL, Nicoale Oltean a realizat pentru şedinţa din luna octombrie un astfel de regulament şi care de altfel a şi fost aprobat. Surpriză mare când în şedinţa din seara trecută pe ordinea de zi trebuia să se afle şi proiectul ce îl propunea pe Dacian Makszin ca Cetăţean de Onoare, dar nu. Se afla un alt proiect în care a fost propus Cetăţean de Onoare, domnul Adrian Gherman, antrenorul Clubului Sportiv Hayashi Activ, proiect ce de altfel a şi fost aprobat.

Pentru a nu se înţelege greşit, nici consilierii locali, dar nici noi nu contestăm vreo clipă activitatea sportivă a clubului şi considerăm că acest titlu a fost unul binemeritat, dar de ce a ales Primăria Floreşti să-l dea la o parte pe Dacian Makszin? Simplu. Pentru că unii aleg să facă politică şi nu administraţie locală, sau ceva ce ar trebui să fie pentru bunăstarea cetăţenilor. Pentru că acel proiect a venit din partea consilierilor PSD şi de altfel nu este singurul proiect de acest gen care pe care Primăria îl opreşte, există hotărâri luate dar care nu sunt aplicate tot pentru că sunt din iniţiativa consilierilor PSD, dar acesta va fi subiectul unui alt articol.

Cine este Adrian Gherman?

Ar fi o exagerare să vă spune că domnul Adrian Gherman este de fapt un abonat la banii publici şi se află într-o incompatibilitate imensă? Poate că da, dar cu siguranţă ar fi un adevăr. Adrian Gherman deţine acest club sportiv care primeşte anual bani de la bugetul local prin secţiunea de Sport. Asta n-ar fi o problemă dar când eşti şi angajat al Primăriei este o ilegalitate. Adrian Gherman este şeful departamentului de Sport din cadrul primăriei Floreşti. Dovadă stau hotărârile de consiliu local prin care s-au alocat respectivele sume de bani şi în care figurează şi Clubul Sportiv Hayashi Activ precum şi o filmare în care domnul Adrian Gherman ne-a acordat un interviu şi prin care am dorit să promovăm activitatea acetui club cu care ne mândrim. Domnul Gherman a recunoscut în acel interviu că datorită postului pe care îl ocupă în Primărie poate ajuta clubul mai mult. Ciudat a fost că ulterior ne-a cerut să nu mai publicăm interviul, astfel că, fiind oameni de cuvânt interviul nu a mai fost publicat.

Prin urmare ne declarăm foarte dezamăgiţi de politica pe care unii reprezentanţi ai primăriei Floreşti aleg să o facă în detrimentul unor cetăţeni, de cum aleg să pună culoarea politică în faţa nevoilor cetăţenilor şi uită repede că ei sunt plătiţi din buzunarul cetăţenilor pentru a face administraţie locală nu politică.

Ruşine Primăria Floreşti şi ziarelor de casă ale acesteia pentru că îşi permit să judece viaţa sau performanţele sportive ale acestui luptător pe care nu le consideră demne de acest titlu.

Dacian Makszin, pentru noi, esti Cetăţean de Onoare!!

Detalii despre Dacian Makszin vă invităm să citiţi în articolele de mai jos.

[Foto&Video] Sportivul care “bate” în competiţii şi în viaţa de zi cu zi

Exclusiv: Dacian Makszin va primi titlul de “Cetăţean de Onoare” al comunei Floreşti

[VIDEO] Acordarea titlului de “Cetăţean de onoare” lui Dacian Makszin a fost amânată

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

11 COMENTARII

  1. Chiar ar trebui sa le fie rusine. Poate ca n-ar strica sa mearga niste cetateni, la viitoarea sedinta si faca putin scandal ca sa inteleaga acest primar ca nu face ce vrea el.

  2. Sa le fie rusine!!!!! Adriana Irimies probabil este urmatorul cetatean de onoare al comunei…dar numai dupa ce termina de impartit banii de la renovarea caminului din Tauti.

  3. Sa-i fie rusine acestui primar ca si-a batut joc de comuna asta. In mandatul lui Vancea nu putea face nimic, acum a avut ocazia dar daca pana. si acest om care merita mai mult decat Adrian Gherman respectul nostru il deranjeaza apoi mare om este acest Sulea. Huooooo! Bine ca il face cetatean de onoare pe unu la care ii da si salar si bani pentru club. Cand vor da niste bani si pentru cei ce chiar au nevoie? Nu cred ca are sulea atata suflet. RUSINE! Toata stima si respectul pentru Dacian Makszin.

  4. Cine este Adrian Gherman? Va spun eu, o floresteanca veritabila, o mama a carei fiu face sport de performanta datorita domnului Gherman. Adrian Gherman este omul datorita caruia numele de Floresti a ajuns in toate colturile lumii si care ne- a facut sa fim mindri ca suntem floresteni , nu o data , de sute ori. Este omul care si- a dedicat si isi dedica viata sportului si copiilor, pe care ii antreneaza cu atata dragoste, drept urmare numeroasele medalii cu care , copii se intorc acasa de fiecare data de la orice compatitie. Este simplu sa stai si sa comentezi si sa nu faci nimic pentru comunitate. Nu am nimic cu acest domn Dacian , toata stima pentru ceea ce face, dar o face pentru el, nu pentru comunitatea in care traieste. Felicitari dl Sulea, ati ales cea mai potrivita persoana pentru a fi cetatean de onoare al Florestiului.

    • Doamna Florentina n-a spus nimeni ca domnul Gherman nu face o trraba buna cu acest club sportiv. Pana la urma performantele sunt ale sportivilor. Nu putea sa-i faca cetateni de onoare pe toti asa ca l-au facut pe domnul Gherman. Este in regula, il merita dar domnul Dacian Makszin de ce nu il merita ? Nu cred ca trebuie sa va spun cat platim noi, parintii pentru orele de sport de la club si deplasari pentru ca stiti asta.

  5. Florentina ai grija la ciocolata de pe buze. Bravo domnului Adi Gherman pt ca a facut intradevar mulye lucruri bune. Ce nu inteleg e de ce nu puteau fi amandoi propusi. Presupun ca fiul unui fost primar si prieten la catarama cu actualul are prioritate.

  6. Sa inteleg, PSD il propune pe Dacian Makszin, un sportiv merituos al Clujului, care de 2 ani s-a mutat la Floresti. Primarul, il propune pe Adrian Gherman, care de foarte multi ani antreneaza zeci de copii,chiar sute in toti acesti ani,copii care fac cunoscut numele comunei in tara si strainatate . Makszin fiind un sportiv care concureaza pt un club din Cluj, avand buletin de Cluj (asa spune primarul ,dar oricum nici sportivul nu se declara florestean),ADi Gherman avand un club care concureaza pt Floresti, cu floresteni. Judecati daca e mai importanta numirea PSD-ului, sau numirea primarului, care a numit un om care a stat ani de zile in slujba florestenilor. Daca d-nul Gherman era vreun fotbalist , coleg de-al d-nului Maja , nu erau asa suparati PSD-istii….

  7. Cetateanule, care cu siguranta esti vreun jurnalist de-a primarului ca doar voi sunteti impotriva lui Dacian, de cand ne spui tu noua cine e Gherman? Stim foarte bine, noi platim si orele de sport si deplasarile la competitii, iar el ia salar de la primarie si de la bugetul local, deci tot de la noi. Si ne spui tu noua ca Dacian e doar de doi ani in Floresti? Nici la Cluj-Napoca nu se tine cont de buletinul omului,cetateanul poate fi de oriunde daca face cinste comunitatii, asa ca hai sictir ca nu ne intereseaza, noi il vrem si pe Dacian cetatean de onoare.

  8. Nu a zis nimenui ca Dl Maksin nu merita, doar ca nu in Floresti, din moment ce nu este florestean, distinctia este pentru un florestean veritabil , care a facut foarte multe pentru comuna si pentru oamenii din comuna. Domnule parinte,stiu foarte bine cit platim pentru orele de sport si pentru deplasari, dar sa stiti ca nimeni nu ne obliga nici sa ne ducem copii la orele de sport nici sa mergem cu ei in deplasari. Deci……Ce bine ca facem afirmatii gratuite , fara ca sa avem curajul sa ne identificam, e foarte usor sa acuzi, ascuns in spatele unui speudonim.

    • Doamna Florentina, intelegem cu totii ca dvs insistati pentru domnul antrenor. Nu se opune nimeni, daca cumva ati inteles asa, ati inteles gresit. Din cunostintele mele, nicaieri in tara asta nu se ofera acest titlu pe baza de buletin.Un exemplu des intalnit este Florin Piersic, ce a primit acest titlu in orase diferite si ma tem ca nu are buletin pentru toate. Asta este o scuza penibila. Exact asa de mult cum domnul Gherman merita titlul il merita si Dacian Makszin. Din punctul meu de vedere il merita mai mult chiar. Si Dacian duce numele comunei noastre in afara tarii. In plus va aduc la cunostinta faptul ca in comuna Floresti mai exista cetateni de onoare care nu detin buletin de Floresti. Ba mai mult, unii dintre ei, exact asa ca si domnul Gherman sunt abonati la banul public si nu o spun eu o spun hotararile de consiliu local. Asta pentru ca nu s-a opus nimeni sa ii sustina, ceea ce este foarte bine, dar noi facem atat haz de ne caz pentru un afurisit de titlu pentru ce? Doamna Floresntina, poate ca altii v-au aruncat afirmatii gratuite…Dar ceea ce fac acei 2-3 cetateni care se opun asa cum faceti dvs, se numeste rautate gratuita.

  9. Eu am încercat o data sa joc împreuna cu niște prieteni din Floresti la sala de sport (lângă biserica la ANL – URI ) pe care o are primăria si o gestionează discrețional domnul Gherman care atunci mi-a cerut 90 de lei pentru o ora si pe efectiv ia băgat in buzunar si a plecat!

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj