Exclusiv: Dacian Makszin va primi titlul de „Cetăţean de Onoare” al comunei Floreşti

dacianConsilierii locali din partea PSD au depus în cursul zilei de ieri, un proiect de hotărâre în urma căruia Dacian Makszin, sportivul ce a adus în comuna Floreşti mai multe diplome, medalii şi trofee va primi titlul de „Cetăţean de onoare al comunei Floreşti”.  

„În urma articolului publicat de dumneavoastră am decis, alături de consilierii locali ai PSD Floreşti că acest sportiv merită să fie cetăţean de onoare al localităţii noastre Consilierii locali au întocmit referatul ce va fi supus spre aprobare în următoarea şedinţă a Consiliului Local Floreşti. Considerăm că domnul Dacian Makszin este o mândrie pentru floreşteni şi vom susţine în continuare toţi sportivii care prin performaneţele lor aduc plus-valoare comunităţii noastre”, a declarat pentru cluj24h.ro, Florin Buzan-Abrudan, preşedintele PSD Floreşti.

Referatul propus de consilierii PSD a fost depus la sediul Primăriei urmănd să se regăsească printre punctele de pe ordinea de zi a şedinţei ce va avea loc undeva spre sfârşitul lunii septembrie.

cetatean de onoareDacian Makszin este născut în  25.08.1980 în Municipiul Târgu-Mureş judeţul Mureş. Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. Domiciliază în comuna Floreşti din 2012  şi deşi este imobilizat într-un scaun cu rotile, Dacian Makszin a dobândit un întreg palamares în activitatea sa sportivă. Mai exact, acesta practică tenisul de masă de 12 ani şi deţine peste 100 de diplome, trofee, medalii şi cupe. A participat la campionate atât în ţară cât şi în străinătate.

Dacian Makszin este membru al Centrului Sportiv Lamont. Antrenamentele au loc la Cluj-Napoca într-o sală închiriată sub îndrumarea antrenorului Anca Cherecheş, iar întregul sprijin financiar vine din partea directorului, a fondatorului centrului Sally Wood-Lamont.

Dacian Makszin a fost prezent în această lună la Campinatul Mondial Paralimpic (tenis de masă) ce a avut loc în China, la Beijing în perioada 3-11 septembrie 2014.

 

 

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj