Adrian Gurzău uită în ce an se află. Pentru deputatul independent, este anul 3014

Adrian GurzauDeputatul neafiliat din februarie 2014, acum membru PMP Cluj, Adrian Gurzău a uitat în ce an se află. Din dorinţa de a face opoziţie sub orice formă uită să mai fie atent şi la ce scrie, nu de alta dar se pare că Adrian Gurzău acum este în anul 2014 şi apoi în 3014. 

„Anul 2014 este anul cu zero kilometri noi de autostradă. Atât de bine a teleguvernat Țara VV Ponta și în anul 3014, încât Compania de Autostrăzi nu a inaugurat în ultimele nouă luni nici un kilometru nou de autostradă. Iar ținând cont de faptul că, de regulă, în octombrie-noiembrie lucrările de construcţii sunt sistate din cauza condiţiilor meteo, şansele de a mai tăia noi panglici festivist-inaugurale pe noi mini-segmente de autostradă și în acest an scad către zero. Din tăieri de investiții pentru a avea bani de mite electorale, nu se fac autostrăzi – acesta este crudul adevăr: că, din cei cei 3.000 de kilometri de autostradă promişi de fostul ministru al Marilor Promisiuni, Dan Şova, până în 2020, România a ajuns ca în 2014 să nu inaugureze, până acum, nici măcar un kilometru nou de autostradă. Între timp, România ar putea pierde 2,88 miliarde de euro din fondurile europene alocate pentru transporturi dacă banii nu vor fi absorbiţi până la sfârşitul anului 2015”, se arat[ ]n comunicatul transmis de preşedintele PMP Cluj.

3 COMENTARII

  1. Din dorinta de a face non-jurnalism faceti dintr-o greseala de tastare non-subiect. Asta in loc sa va concentrati pe minciuna guvernantilor. Doar trebuie sa va justificati la stapan, nu?
    In restul mass media a aparut cu anul corect trecut in titlu – dar asa este cand faceti jurnalism de copy-paste.

  2. Domnule/Doamna NON-JURNALISM, nu este de datoria jurnalistului sa corecteze comunicatele trimise din birourile partidelor politice. Tocmai pentru ca au si consilieri consider ca ar trebui sa fie mai atenti la ce transmite ca nu e suficient sa ai secretari doar de frumusete in birou. In plus exista asa-numita erata care nu a venit nici astazi. Cluj24h.ro este un site de stiri independent si nu se justifica in fata niciunui stapan. Comunicatele se posteaza asa cum se primesc. Va multumim ca ne cititi.

  3. Cine sa trimita erata??? incultele din jurul domnului deputat!!! nici nu stiu ce inseamna „erata”. Este adevarata zicala „cine se aseamana se aduna”!

Comentariile sunt închise.

Articole Noi