Eveniment caritabil pentru copiii defavorizaţi

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

rromiÎn calitate de partener în organizarea evenimentului alături de Fundaţia Music Camp International şi împreună cu Cluburile Rotary Cetăţuie şi Rotaract, Consiliul Judeţean Cluj invită  clujenii  să  participe  vineri,  29  august  2014,  începând  cu  ora  18.00,  la Biserica Unitariană din Cluj-Napoca – Str. 21 Decembrie 1989, nr. 9, la concertul ce urmează a fi susţinut de un cor de copii defavorizaţi din comunitatea Pata Rât, implicaţi în proiectul Music Camp Cluj-Napoca 2014. 

Concertul reprezintă evenimentul final al unei tabere care se desfăşoară în perioada 24-29 august 2014 şi la care participă aceşti copii defavorizaţi care au intrat în contact, pentru prima oară în viaţă, cu un instrument muzical. La finalul unei săptămâni de repetiții intensive și  ore de predare instrumente la Liceul de Deficienți  de Vedere din Cluj-Napoca,  copiii, acompaniaţi de membri ai Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania” din Cluj-Napoca,vor  cânta  în  trei  limbi:  română,  engleză  şi  spaniolă,  exemplificând  în  acest  fel  nivelul educaţiei  muzicale acumulate pe parcursul perioadei de pregătire.

„Marele merit al acestui proiect este acela că face muzica să devină accesibilă nu doar copiilor talentaţi şi nu doar celor cu posibilităţi materiale, aducând un plus de bucurie şi de frumos în viaţa unor copii cu care soarta nu a fost prea generoasă. Acesta este motivul pentru care, alături de organizatorii acestui concert caritabil, invităm clujenii să ia parte la un eveniment  cu adevărat  deosebit,  prezenţa lor  fiind cea mai sugestivă  răsplată pentru efortul şi pasiunea acestor copii minunaţi”, a declarat vicepreşedintele forului administrativ judeţean, Ioan Oleleu.

Intrarea este liberă!

Sursă foto: crc-cluj.org

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj