Vakar Istvan rămâne preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

vakar istvan 1Vicepreşedintele UDMR al Consiliului Judeţean Cluj, Vakar Istvan rămâne cel puţin pentru moment şi cu atribuţiile de preşedinte intermar al instituţiei.

După mai multe bătălii date pe frontul Consiliului Judeţean Cluj, pentru a-l pune pe Mihai Seplecan vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte interimar, consilierii judeţeni ai PDL şi PNL s-au lăsat păgubaşi, astfel că de această dată nu au mai cerut eliberarea din funcţie a vicepreşedintelui PSD, Ioan Oleleu.

Mihai Seplecan a ocupat funcţia de vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Cluj de două ori însă, de fiecare dată, doar pentru câteva zile. Mai mult de atât, Mihai Seplecan, după cum spun unii dintre consilierii judeţeni, s-a grăbit să arate că face, doar că n-a reuşit decât să încurce iţele în câteva dintre proiectele instituţiei, iţe ce urmează a fi descâlcite.

De altfel, Mihai Seplecan a ţinut să amintească aproape zilnic, „marile” lui reuşite în acele câteva zile petrecute în fotoliul preşedintelui instituţiei prin multiplele comunicate transmise presei.

Cel mai probabil, faptul că PDL-iştii şi PNL-iştii n-au mai venit cu proiecte pe care apoi să le aprobe tot ei, căci au majoritate, are la bază neînţelegerile apărute între cele două partide care s-au aliat.

Rămâne însă de văzut dacă au renunţat definitiv la susţienrea lor faţă de Mihai Seplecan, sau dacă vor insista să-l pună preşedinte intermiar al Consiliului Judeţean Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj