Pensionarii vor putea circula gratuit şi în Zona Metopolitană

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

M21Conform anunţului făcut de primarul Municipiului Cluj-Napoca, pensionarii vor circula de la 1 septembrie, gratuit atât în municipiu cât şi în Apahida şi Floreşti.

Mai exact, această decizie are la bază un acord între primării, astfel că pensionarii din Municipiul Cluj-Napoca vor putea merge în Floreşti sau Apahida în baza abonamentului gratuit oferit de Primăria Cluj-Napoca.

La fel va fi şi în cazul pensionarilor din Apahida sau Floreşti, care vor putea venit tot gratuit, la Cluj-Napoca, iar după ce vor coborî din liniile marcate cu M vor putea circula gratuit şi pe liniile de pe raza municipiului.

Conform celor declarate de Emil Boc, municipiul Cluj-Napoca are 5700 de pensionari care vor beneficia de gratuitate şi pe trasportul în comun din Apahida şi Floreşti.

Floreştiul are la rândul său peste 2000 de pensionari care vor circula gratuit atât în Floreşti cât şi în Municipiul Cluj-Napoca. În Apahida, alţi 1000 de pensionari se vor bucura de transport gratuit.

Conform reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca, fiecare instituţie administrativă va susţine financiar beneficiul acordat pensionarilor cu domiciul în Municipiul Cluj-Napoca, Floreşti respectiv Apahida.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj