Emil Boc , „păstorul imaculat” al corupției din guvernul său!

Emil Boc 2PSD Cluj-Napoca  constată  cu  regret  situația  neplăcută  în  care  se regăsește  administrația orașului, aceasta garantând politic prin reprezentantul său, Emil Boc, politicieni corupți.

În 2009,  Emil  Boc  a  garantat  pentru  mâna sa dreaptă,  Sorin  Apostu,  apoi  în  2011,  dupăreținerea  acestuia  se  declara  încrezător  în  nevinovăția  lui,  fostul  democrat  liberal  fiinddovedit de justiție a fi un politician profund corupt! În 2014, Emil Boc a ales să o țină demână pe Elena Udrea la președinția  României,  un politician de care astăzi,  aflăm că esteacuzat de spalare de bani și fals în declarațiile de avere.

„Acum, când vedem din dosarele DNA dimensiunea corupției, atât prin numărul de persoaneimplicate din directa sa apropiere, sumele colosale, ne este foarte clar ce a guvernat Boc. Întot acest timp n-a avut nici cea mai mică strângere de inimă, sau vreo lacrimă  în colțulochiului atunci când a tăiat în carne vie, diminuând salariile cu 25% , închizând spitale, școli.Cât de cinic poți să fii să păstorești furtul a zeci de milioane de euro din bugetul educației,având în primul rând calitatea ta de profesor!”  a declarat Aurelia Cristea, președintele PSDCluj-Napoca.

Social-democrații  clujeni consideră că în contextul în care mai mulți miniștrii  ai guvernuluiBoc au luat calea DNA și sunt acuzați de fapte de corupție, în condițiile în care Emil Boc esteacuzat de corupție la rându-i, de un fost ministru, este dator să facă un prim pas în a explicaconcis  cauzele  corupției  generalizate  din  mandatul  său  de premier/primar/președinte  departid, cât și scuze publice pentru faptul că a susținut în funcții politice la cel mai înalt nivelpoliticieni profund corupți!

Scurt istoric despre cum a ținut de mână corupția Emil Boc:

 „Omul lui Boc înseamnă omul din echipa lui Emil Boc, echipă cu care Emil Boc a dusproiectele Clujului la bun sfârșit și a demarat alte proiecte pentru municipiu. Am fost întotdeauna  alături  de  echipa  lui  Emil  Boc” –  Sorin  Apostu,  29  ianuarie  2009,  încampania electorală pentru primăria Municipiului Cluj-Napoca.

 „Sper ca Sorin Apostu să-şi dovedească nevinovăţia în faţa instanţei de judecată” –Emil Boc după reținera primarului Sorin Apostu, 11 noiembrie 2011.

 „Şi înainte şi acum, fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, beneficiază de prezumţia denevinovăţie  şi  sunt  convins  că  şi-o  va  apăra  în  faţa  instanţei  de  judecată”  –  29septembrie 2012, imediat după eliberarea lui Sorin Apostu.

 „O susţin pe Elena Udrea la preşedinţia PDL” – 27 februarie 2013, Emil Boc anunța căo susține pe Elena Udrea la alegerile pentru desemnarea președintelui PDL.

 „Am semnat pe lista susţinătorilor doamnei Udrea în vederea alegerilor prezidenţiale,mi-am adăugat numele pe lista susţinătorilor, pe această listă am semnat primul (…)Viziunea promovată de Elena Udrea se bazează pe ceva ce este sănătos pentru ţară şieconomie” –  Emil Boc , 1 septembrie 2014.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Articole Noi