Prima acţiune de colectare a DEEE-urilor de anul acesta

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
deee-uri www.ecologic.rec.ro
Sursă Foto: www.ecologic.rec.ro

Primăria Cluj-Napoca, în colaborare cu operatorii de salubritate, SC ROSAL GRUP S.A. şi Compania de Salubritate Brantner-Vereş S.A. organizează prima acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electrocasnice (DEEE) şi a deşeurilor voluminoase (mobilier) din acest an.

Acţiunea are loc în cursul zilei de sâmbătă, 31 ianuarie 2015.

Clienţii SC ROSAL GRUP S.A., care vor să se debaraseze de aceste deşeuri, sunt rugaţi să le ducă la punctele de colectare puse la dispoziţia acestora în mai multe zone:

Cartier Mănăştur – str. Bucium – zona garaj CTP

Centru – zona Sala Sporturilor

Cartier Grigorescu – str. Tăietura Turcului;

Cartier Gruia – str. Cetăţii – parcare

Cartierul Zorilor – intersecţia străzilor Gheorghe Dima şi Pasteur

Aceste puncte de colectare vor fi supravegheate de un angajat al firmei SC ROSAL GRUP S.A., în intervalul orar 9.00 – 13.00. Pentru detalii suplimentare, clujenii care locuiesc în zona deservită de acest operator de salubritate, pot suna la numărul de telefon 0264/987.

În ceea ce priveşte zona de acţiune a Companiei de Salubritate Brantner-Vereş S.A., clujenii care deţin contracte pentru prestarea serviciului de salubritate menajeră cu această firmă pot apela numărele de telefon 0264/598477 sau 0730/404644. O maşină se va deplasa la domiciliul solicitantului, în vederea debarasării acestuia de echimpamentele electrice/ electrocasnice nedorite.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj