Echipa de fotbal american, Cluj Crusaders rămâne neȋnvinsă

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

20150503_102359__IMG_4443Debutanta Campionatului Naţional de Fotbal American, Reşiţa Locomotives, s-a deplasat la Cluj-Napoca pentru a juca meciul retur cu echipa locală, Cluj Crusaders.

Partida s-a desfăşurat duminică, ȋn incinta Bazei Sportive Napoca (IRA) din cartierul Gheorgheni.

Sportivii clujeni au ȋnceput bine partida, reuşind să ȋnscrie prin Florin Oltean (1 touchdown), Marian Mikacs (1 touchdown) şi Jeremy David (1 touchdown), ȋn primul sfert, ȋn timp ce Burean Vlad a reuşit să ȋnscrie de două ori, din trei ȋncercări, extra point-ul aferent fiecărui touchdown.

Ofensiva „cruciaţilor” şi-a adus contribuţia pe tabela de marcaj şi ȋn al doilea sfert prin Dan Crâsnic, care a ȋnscris două touchdown-uri, ȋnsoţite fiecare de extra point, stabilind scorul 34-0 la pauza, pentru gazde.

20150503_112240__IMG_4670Fără prea mult efort şi uşor relaxaţi, ardelenii au ȋnscris un singur touchdown ȋn sfertul trei, prin Kun Robert, iar defensiva a reuşit să provoace un safety ȋn valoare de două puncte.

În ultima parte a meciului, spectaculozitatea a scazut şi punctele s-au lasat asteptate ȋnzadar. O uşoară accidentare a mai dezmorţit atmosfera meciului, iar quarterback-ul clujean, Paul Cârjă, a fost nevoit să părăsească terenul de joc după o entorsă la glezna dreaptă. Acesta a fost ȋnlocuit de Florin Oltean până la finalul meciului, ȋncheiat cu scorul de 42-0 pentru clujeni.

20150503_102538__IMG_4456Pentru echipa condusă de Rafael Ruiz, etapa a V-a din CNFA a reprezentat ultimul meci pe teren propriu din cadrul sezonului regular, iar rezultatele acumulate de Crusaders i-auasigurat deja un loc ȋn semifinala campionatului.

Peste două săptămâni, Crusaders joacă la Timişoara, cu 89ers, când speră, ca după această confruntare dificilă, să ȋncheie sezonul regulat fără ȋnfrângere.

În aceeaşi etapă, Bucureşti Warriors au câştigat meciul cu Mureş Monsters din Conferinţa de Sud-Est a CNFA, cu scorul 53-0.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj