E.ON Gaz finalizează lucrările de pe Moţilor. 4 străzi vor rămâne fără gaz, joi

gazE ON Gaz anunţă că noile conducte vor fi cuplate la sistemul de distribuţie a gazelor naturale joi, 2 octombrie 2014.

E.ON Gaz Distribuţie finalizează lucrările pentru înlocuirea tronsonului din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Moţilor din municipiul Cluj Napoca.

Pentru cuplarea tronsonului la sistemul de distribuţie, compania noastră a planificat lucrări punctuale pe strada Moţilor, zona cuprinsă între intersecţia cu strada Emil Isac şi strada Mărginaşă, fiind necesară întreruperea alimentării cu gaze naturale în cursul zilei de joi, 2 octombrie a.c., începând cu ora 09.00, pe străzile: Memorandumului (nr. impare), Piezişă, Vasile Alecsandri şi Ghe. Şincai.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 20.00.

Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau        0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). CompaniaE.ON Gaz Distribuţie regretă disconfortul creat şi îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil.

Articole Noi