Dănilă Prepeleac vine la Polus Center

danila prepeleacAtât cei mici cât și cei mari se vor întâlni weekend-ul acesta cu Dănilă Prepeleac. Renumitul personaj a lui Ion Creangă vine la centrul comercial din inima Transilvaniei, în un spectacolul pus în scenă de Teatrul de Păpuşi „Puck”, în regia lui Traian Savinescu. 

Clujenii sunt invitați la o călătorie în universul dulce al copilăriei alături de Dănilă Prepeleac, în spectacolul pus în scenă de Teatrul de Păpuşi „Puck”, la Polus Center.

”Dănilă Prepeleac” este un spectacol în cheie proprie de Traian Savinescu, în care actorii şi păpuşile alcătuiesc o singură lume, ce aduce sala pe scenă, iar teatrul în mijlocul publicului. În distribuţie îi regăsim pe Ovidiu Crişan, Frunzina Anghel, Ramona Atănăsoaie, Călin Mureşan și Silviu Ruşti, iar scenografia este semnată de Epaminonda Tiotiu.

Isprăvile lui Dănilă vor putea fi urmărite în spectacolul ce va avea loc duminică, 16 noiembrie, începând cu ora 17,00, în piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații din incinta centrului comercial.

Teatrul de Păpuşi „Puck” a luat fiinţă în anul 1950, în cei 64 de ani de existenţă având peste 300 de premiere în cadrul celor două compartimente artistice – română şi maghiară. Multe dintre titlurile importante montate de-a lungul timpului au avut versiuni jucate atât în limba română cât şi în limba maghiară.  Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi “Puck” este alcătuit din 25 de titluri de spectacole pentru copii:  Ursul păcălit de vulpe, Dragostea celor trei portocale, Secretul Magic, Crăiasa Zăpezii, Croitoraşul cel isteţ, Cartea cu Apolodor, Cenuşăreasa, Albă ca Zăpada, Stan Păţitu’, Capra cu trei iezi, Motanul vrăjitoarei, Vrăjitorul şi corbul, Poveste de iarnă, Punguţa cu doi bani, Hansel şi Gretel, Dănilă Prepeleac, Incredibila poveste a regelui clown, Pulcinella, Ochiul soacrei, Muzicanţii din Bremen – la secţia română, iar la secţia maghiară: Poveste de iarnă, Vitez Laszlo si Magicianul, Frumoasa domniţă trestie, Sărmanul Johny, Turnuleţul, Micul porcar, Plum-Plum, Frumoasa şi urâtul satului, Hansel şi Gretel, La porunca ştiucii, Mateiaş Gâscarul, Povestea zmeuşorului blând, Elefănţelul curios, Teatrul umbrelor, Muzicanţii din Bremen,  Scufiţa Roşie.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac  Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.

Articole Noi