Asociaţia de locatari din preajma Terasei Boema cheamă clujenii la o dezbatere publică

boemaAsociația de proprietari de pe strada Iuliu Maniu și alte asociații de proprietari din zona centrală a muncipiului Cluj-Napoca vă invită la dezbaterea cu tema “Programul de funcționare a teraselor și localurilor din municipiul Cluj-Napoca”, organizată în Sala de Sticlă a primăriei Cluj-Napoca, în data de 19 noiembrie, ora 15:00.

Avem rugămintea să participați la această dezbatere, având în vedere că este de interes pentru comunitatea din Cluj-Napoca, mai ales că în ultima perioadă au existat multe probleme între proprietarii de localuri/terase și vecinătăți și nimeni nu le-a soluționat, încălcându-se în nenumărate rânduri hotărârea de CL care stipulează programul de funcționare. De aceea, prin această dezbatere, cu sprijinul și disponibilitatea dumneavoastră, în urma discuțiilor și negocierilor, se poate ajunge la adoptarea unei noi hotărâri de CL neechivocă, care să stea la baza unei bune conviețuiri între cetățeni și proprietarii de localuri, au transmis organizatorii dezbaterii.

Vă reamintim faptul că locuitorii din zona terasei Boema şi-au manifestat deseori dezacordul în ceea ce priveşte orarul de funcţionare al terasei. Aceştia au susţinut că terasa este deschisă până la ore târzii în noapte, iar clienţii sunt destul de gălăgioaşi. Oamenii s-au prezentat de mai multe ori şi la şedinţele de Consiliu local Cluj-Napoca însă fără succes.

Articole Noi