[VIDEO] Primăria Floreşti are 95.000 lei pentru deratizare dar nu o face

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

primaria florestiProblema şobolanilor a rămas în stand-by. Primăria Floreşti n-a mişcat un deget până astăzi să facă ceva în acest sens, deşi sunt bani pentru a rezolva problema în ciuda minciunilor aruncate de primar în presă. 

Seara trecută pe strada Eroilor, şobolanii şi-au dat întâlnire, a fost seară de „ieşit în oraş”, pe malul pârâului secat mai mulţi şobolani se plimbau nestingheriţi.

„Sunt atât de mulţi, nu pot să înţeleg de ce nu se face odată acea deratizare, chiar ne lasă să ne mănânce şobolanii? Nu se poate aşa ceva. E plin şi la ghena de gunoi. Au ros nu ştiu câte cabluri la maşini, ne fac o pagubă imensă şi Primăria nu face nimic. Am înţeles că s-au dat bani pentru deratizare de ce nu se face? Nu se poate aşa ceva, ne-am făcut de ruşine în toată ţara şi nici acum nu facem nimic, da bine că noi cetăţenii plătim taxe”, ne spune o doamnă ce asista la scurta filmare pe care am făcut-o.

Şi nu putem să nu îi dăm dreptate. A trecut deja o săptămână de când l-am prins pe primarul comunei Floreşti cu minciuna. Se plângea că nu poate face deratizarea împotriva rozătoarelor că i-au tăiat PSD-iştii din bani. Culmea este că cei care au vrut să taie din bani au fost PDL-iştii şi datorită PSD-iştilor comuna are în buget pentru a doua etapă de deratizare, 95.000 lei în plus.deratizareAm înţeles, s-a vrut neapărat să facem comuna de râsul ţării ajungând subiect de ştire la nivel naţional. S-a făcut şi asta, dar totuşi deratizarea aceea trebuie făcută neapărat. Nu de alta dar, cetăţenii încă se plâng de şobolanii care le distrug maşinile, pagubă pe care cel mai probabil nu o va acoperi Primăria.

Prin urmare vă reamintim că avem, conform rectificării bugetare pentru acest an, o sumă totală de 170.000 de lei alocată deratăritării.

Şi dacă nici aşa nu ajung banii, mai venim cu o soluţie. Am observat că domnul primar a făcut o pasiune în mutarea banilor primiţi de la Consiliul judeţean pentru şcoala ce se doreşte în comună, bani care iniţial au fost pentru staţii de autobuz, apoi pentru drumuri, acum pentru SVSU, haideţi să îi punem la deratizare, şi să se facă una dublă că şobolanii parcă sunt mai mulţi pe zi ce trece.

Şi nu ne supărăm ca cetăţeni ai comunei sau ai judeţului ca din banii noştri să se cureţe şi acest pârâu de pe strada Eroilor care a devenit un adevărat focar de infecţie. La fel cum nu n-am supăra nici dacă firma de salubrizare pe care o avem şi-ar face treaba şi ar aduna gunoiul la timp ca să nu stăm cu el cât un munte.

Citeşte şi:

În “România lucrului bine făcut” educaţia nu contează

Rectificare Bugetară la Floreşti. Vezi ce modificări în buget au apărut

Incă o minciună marca Şulea. Domnule primar, vă creşte nasul!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj