Consilierul judeţean Rareş Rusu a trecut din PDL la PMP

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Consilierul judeţean din partea PDL, Rareş Rusu a trecut de astăzi la PMP, anunţă reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară.

rares rusuCu începere de azi, domnul Rareș S. Rusu, consilier județean, s-a alăturat proiectului politic Partidul Mișcarea Populară.Partidul Mișcarea Populară Cluj salută decizia domniei sale de a nu valida o minciună, minciuna conform căreia Partidul Democrat Liberal ar mai exista. Sau că nu ar fi dureroasă desființarea a mai bine de 15 ani de politică de vârf a unui partid care, prin Traian Băsescu și Emil Boc, a dominat ultimii zece ani ai politicii interne, în favoarea unui partid care a fost co-părtaș al tentativei de lovitură de stat din vara anului 2012. Invităm pe această cale pe toți cei care nu au uitat spiritul Partidului Democrat să ni se alăture în Partidul Mișcarea Populară, singurul continuator al proiectelor președintelui Traian Băsescu, a anunţat preşedintele PMP Cluj, Adrian Gurzău.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj