Consilier local PSD: „Strada Croitorilor, ciuruită de nepăsarea primarului Emil Boc”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

strada croitorilorÎn ultima perioadă locuitorii străzii Croitorilor au anunțat că sunt extrem de nemulțumiți de modul în care lucrările la stradă sunt gestionate.

„Locuitorii din zonă mi-au spus că sunt extrem de nemulțumiți de situația dificilă creată de lucrările de reabilitare, de lipsa unui panou informativ care să prezinte durata de executare a lucrărilor. Practic una dintre cele mai aglomerate străzi cu sens unic din centrul orașului a căzut pradă haosului” a declarat dl. Dan Morar, consilier local al PSD Cluj-Napoca.

strada croitorilor 1Social-democratul  a  mai  precizat  că  acestă situație  afectează  și  pacienții care  merg  la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie prof. dr. Octavian.

strada croitorilor 2

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj