Consilier PDL către primarul din Floreşti: „Căminul cultural din Luna de Sus a fost făcut de bunicii mei nu de Horia Şulea”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Consiliu Local Floresti 1Se pare că lucrurile între reprezentanţii PDL şi cei ai PNL de la Floreşti nu decurg aşa cum ar trebui. În ultima şedinţa a Consiliului Local Floreşti au avut loc mai multe discuţii şi destul de aprinse între consilieri ai PDL şi primarul comunei (PNL). De data aceasta un proiect al consilierului Iakab Chirca Anca a stârnit discuţiile. Acesta a cerut micşorarea tarifului pentru închirierea căminelor culturale.

Mai exact, un proiect suplimentat pe ordinea de zi ce presupunea modificare HCL 39/22.03. 2013 în sensul de a scădea tariful de închiriere a căminelor culturale în comuna Floreşti de la 50 de lei pe oră la 10 lei pe oră.

Discuţiile au fost diverse pe acest subiect, consilierii au venit cu propuneri.

Mi se pare foarte mult având în vedere că aceste cămine culturale, cel puţin cel din Luna de Sus a fost construit de părinţii şi bunicii mei, a fost luat ulterior de către Primărie şi  nu mi se pare corect să nu ai acces. 50 de lei pe oră este mult. Acest cămin nu este construit de domnul Horia Şulea, este construit de bunicii mei, de ce este obligatoriu să vin şi să îmi cer voie să fac o amunită afirmaţie?, a spus Anca Iakab Chirca.

Mai mult, consilierul a adăugat proiectului de hotărâre o listă cu 139 de persoane din satul Luna de Sus, care au semnat pentru îndeplinirea acestui lucru.

Ei bine în momentul în care a văzut această listă, primarul comunei şi-a ieşit din minţi, iar de la asta până la un adevărat show n-a fost decât un pas. În ajutorul consilierului local PDL au sărit şi colegii săi de partid, iar primarul a cerut ajutorul cetăţenilor din sală, care nu au comentat nimic pe seama acelor semnături despre care primarul spunea că sunt false. Consilierul PDL a spus că va aduce în şedinţă toate acele persoane.

Vine aici cu 135, 139 de semnături. Bun, am să vă rog, nu trebuie dumneavoastră consilierii locali ci consătenii noştri din sală să se uite la semnăturile din acea listă şi eventual careva dinte dumneavoastră aveţi curajul şi răbdarea să vedeţi câte sunt semnate la aceeasi mână, a spus primarul comunei.

Discuţiile aproape isterice, dintre cele două entităţi politice au curs preţ de câteva minute. Consilierul PDL a continuat şi i-a reproşat edilului că este deranjat că îşi face datoria de consilier local.

Primarul comunei s-a bazat pe faptul că rectificarea bugetară a fost făcută deja în luna Noiembrie, iar preţurile au rămas aceleaşi Mai mult, acesta a mai adăugat şi faptul că pentru toate evenimentele organizate sub egida Consiliului Local, închirirearea celor trei cămine culturale  a fost gratuită.

La votul pentru acest proiect, consilierii au oferit 9 voturi „pentru”.

 

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj