Eroii Revoluţiei române din decembrie 1989 vor fi comemoraţi, mâine la Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

coroane si jerbe de floriPrefectul  judeţului  Cluj,  Gheorghe  Ioan  Vuşcan  va  participa  duminică,  21 decembrie a.c., ora 12.15, în Cimitirul Eroilor din Cluj-Napoca şi luni, 22 decembrie a.c.,ora 11.00, la Turda, la ceremonialele militare-religiose dedicate cinstirii memoriei eroilor Revoluţiei Române din Decembrie 1989.

De asemenea, Instituţia Prefectului – Judeţul Cluj va depune în municipiul Cluj-Napoca, prin reprezentanţii săi, coroane şi jerbe de flori la hotel Astoria, fabrica de bere Ursus, Monumentul „Stâlpi împuşcaţi”, Piaţa Mărăşti (la Troiţă) şi la mormintele eroilor revoluţiei din Cimitirul Mănăştur.

Menţionăm faptul  că,  joi,  18  decembrie  a.c.,  în  cadrul  unei  Adunări  Solemne desfăşurată  la  sediul  Palatului Administrativ  Cluj,  prefectul  Gheorghe  Ioan Vuşcan  a oferit preşedinţilor asociaţiilor de revoluţionari din partea Instituţiei Prefectului-judeţul Cluj  câte  o  plachetă  simbolică  „25 de ani de la Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989”.

Totodată va avea loc şi „marşul comemorării”, ce va porni de pe strada Regele Ferdinand de la ora 10.30, slujbă de pomenire şi depuneri de coroane de flori la Monumentul „Stâlpi împuşcaţi”. Continuarea marşului pe traseul Bulevardul Eroilor – Piaţa Ştefan cel Mare – Calea Turzii – Cimitirul Eroilor.

Între orele 10.30 şi 11.00 – depuneri de jerbe de flori în Piaţa Mărăşti (la Troiţă) şi pe strada Moţilor nr. 102 (zona Fabricii de Bere);

Turzii – Cimitirul Eroilor;

La ora 12.15 – Slujbă religioasă la Cimitirul Eroilor, depuneri de coroane şi jerbe de flori, în timpul intonării „Imnului Eroilor”, defilării Gărzii militare de onoare;

Primăria Cluj-Napcoa a organizat la rândul său o ceremonie de dezvelire şi sfinţire a plăcii comemorative de pe imobilul din strada Eroilor nr. 2, realizată pentru cinstirea eroilor din 1989. Evenimentul a avut loc de la ora 11.00.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj